Najnovije

RATKO MLADIĆ SLAVI 78. ROĐENDAN! Odložena rasprava o žalbama!

Srpski general Ratko Mladić, kojeg je Haški tribunal osudio na doživotni zatvor, danas puni 78 godina, a kako Telegraf saznaje od njegovog sina Darka, usvojen je zahtev njegove odbrane da se usmena rasprava o žalbama, zakazana za 17. i 18. mart odloži do daljnjeg dok se on ne operiše i oporavi.

Ratko Mladić (Foto: Jutjub)

Kako je Darko Mladić, general mora na operaciju benignog tumora na debelom crevu. 

On kaže da nije istina kao što se priča i piše da mora da mu se operišu polipi, i dodaje da se nada da je zaista reč o beningnom tumoru.

Navodi da se još ne zna kada će i gde biti operisan njegov otac, s obzirom na to da je krvna slika njegovog oca trenutno loša.

- Krvna slika mu je jako loša. Ona mora da mu se popravi da bi mogao da se dovede u stanje da može da se operiše.  Radi se o benignom tumoru na debelom crevu, mada nismo potpuno uvereni da se radi o benignom, jer nam nisu dostupni svi pokazatelji. Ako ako jeste benigni, zahvalni smo na tome Bogu i srećni zbog toga - kazao je Darko Mladić za naš portal.

S obzirom na sve ovo, usmena rasprava o žalbama odbrane na presudu, koja je zakazana za 17. i 18. mart se odlaže do daljnjeg.

- Usvojen je naš zahtev da se odloži dok se ne operiše i ne oporavi - kazao je sin generala.

On je dodao i da je usvojeno da se u lečenje generala uključi i naš tim lekara, uprkos tome što se tužilac tome protivio.

Ratko Mladić, danas puni 78. godina. U posetu je trebalo da mu ode supruga, međutim, on ju je zamolio da ne ide zbog aktuelnog korona virusa, zbog kojeg je proglašena pandemija.

Na pitanje da li je imao neku želju za rođendan, Darko kaže da nije imao ništa specijalno, i dodao da je on oduvek bio takav za sebe. 

Srbi brane svoje svetinje! Podrška braći u Crnoj! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA