Najnovije

OVO MORATE DA ISPROBATE: Divlje i lude seks poze za koje još niste čuli!

Uvek je zanimljivo istraživati i isprobavati nove poze, ali i vrlo uzbudljivo. Stoga vam predstavljamo nekoliko zanimljivih i pomalo ludih poza koje verovatno još niste isprobali.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Dobro proučite poze, edukujte svog dragog, a potom krenite u akciju!

Mućkalica

Od ove poze biste mogli da imate grčeve u vratu, ali i žestoke orgazme pa vredi rizikovati. Ovaj položaj muškarcu omogućava dublju penetraciju kojom ženi može da priušti neverovatan osećaj ispunjenja.

Samo ga upozorite da bude oprezan kako vam gornji deo tela ne bi bio previše opterećen.

X-poza

Reč je o pozi koja zahteva polagane i intimne pokrete. Lezite na leđa, a vaš partner neka sedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X. Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas.

Dejvid Koperfild

Sva čarolija ove poze krije se u jastuku koji se nalazi na strateškom mestu, ispod zadnjice. Vaša karlica je tako podignuta, pa partner može da vam pruži oralno zadovoljstvo na najbolji mogući način.

Pereca

Iako možete da koristite hranu za vreme predigre kako biste se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovde reč. Muškarac neka klekne pred vas, a vi mu jednu nogu obmotajte oko struka, a druga neka bude ispod njegove zadnjice.

To će mu omogućiti duboku i snažnu penetraciju, ali pod ovakvim uglom osećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

Pauk

Ova poza je nalik raku koji hoda, ali na najseksi mogući način. Vaša karlica treba da bude lagano podignuta dok su noge savijene u kolenima sa strane njegovog tela.

Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu, pa se lako možete kretati napred-nazad i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

Izmenjena kašika

Ako volite pozu kašike, volećete i ovu. Umesto da oboje ležite na boku, kod ove poze žena je na leđima a muškarac joj se nalazi između nogu, na način da mu je telo pozicionirano pod uglom od 90 stepeni.

Kod ove poze muškarac ima potpunu kontrolu i savršen pogled na vaše telo, naročito na lice, pa tako može da posmatra vaš izraz dok vas zadovoljava.

Snežni anđeo

Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad je isprobate osećaćete se vrlo nestašno. U osnovi je reč o misionarskoj pozi, ali u malo izvrnutom obliku.

Lezite na leđa - a muškarac na vas, ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima. Rukama možete da koristite njegovu zadnjicu kako biste kontrolisali dubinu penetracije. Na taj način ćete osetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali.

Stojeće tačke

Za početak jedno upozorenje: ova poza nije za početnike! Pomalo je slična "dogi" pozi, ali s još boljim beneficijama. Za početak možete da sednete u klasični joga položaj a partner neka vam zgrabi noge i obmota ih oko struka. U ovakvom položaju nećete moći dugo da ostanete, ali definitivno je reč o iskustvu koje ćete pamtiti.

Na lopti za pilates

Poza je slična obrnutoj kaubojki samo što oboje pokušavate da održite ravnotežu dok ste na lopti. S obzirom na to da se žena nalazi na muškarcu, ona ima kontrolu pokreta i nadzire brzinu i dubinu penetracije.

Vodopad

Vrlo zanimljiva poza kod koje muškarac visi s ivice kreveta, a glava mu je na podu, dok žena sedi na njemu i u potpunosti nadzire celu situaciju.

Otkriveno u kom starosnom dobu žene imaju najveći libido. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Žena.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA