Najnovije

SRPSKA DESNICA UPOZORAVA: Mnogi su plaćeni da destabilizuju zemlju! Uhapsiti svakog ko širi paniku i dezinformacije!

Srpska Desnica u svom saopštenju navodi da sa najvišim stepenom nacionalne i društvene odgovornosti shvata ozbiljnost situacije u Srbiji, u vezi sa suzbijanjem pandemije Korona virusa.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

- Najviši državni organi, predsednik Republike Srbije, predsednik Vlade i predsednik Narodne skupštine doneli su večeras odluku o vanrednim merama radi prevencije širenja zaraze na teritoriji čitave državne teritorije koje su obavezujuće za sve ljude u Srbiji. - kažu u Srpskoj Desnici

- Shodno razvoju događaja, koji se stručno i profesionalno prate u svakom momentu i na svim nivoima, Srpska Desnica zahteva od nadležnih organa da najoštrije primene zakon prema onima koji zlonamerno i neodgovorno šire paniku i dezinformišu javnost na društvenim mrežama. Zaustavljanje pandemije Korona virusa u Srbiji sada predstavlja najviši državni, nacionalni i ljudski interes za sve pojedince, partije i organizacije. Bitka koja je pred nama jeste bitka koju moramo dobiti zajednički, solidarno i u duhu srpske sabornosti i poštovanja propisa koje uspostavlja Srbija – naše najdragocenije blago i neprikosnoveni autoritet svih srpskih patriota. - kažu desničari.

Srpska Desnica u svom saopštenju unapred upozorava da nadležni državni organi moraju posvetiti posebnu pažnju prema onima koji su, tvrde, instruisani, plaćeni i usmereni da destabilizuju zemlju kroz medijsko dezinformisanje i zastrašivanje javnosti, a time će borba srpske države i srpskog naroda protiv Korona pošasti biti dodatno otežana. 

- Tražimo beskompromisno i najoštrije zakonsko sankcionisanje protiv ovih ne manje opasnih pojava oličenih u unutrašnjem neprijatelju, neprijatelju kojeg Srpska Desnica već dugo vremena naziva peta kolona virus! - 

- Jedinstven srpski narod uz svoju matičnu državu najbolji je lek za ovu opaku pandemiju koja nas je kao naciju zadesila u novije doba. Složno do pobede, živela Srbija! - piše u saopštenju.

SRS traži diplomatski status za Rusko-srpsko humanitararni centar u Nišu! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA