Najnovije

BAHANALIJE U NOĆNOJ SMENI BEOGRADSKE PEKARE! Sav umazan od brašna i kvasca prišao mi je s leđa, podigao mi suknju i pocepao gaćice...

Nije tajna da je noćni rad u pekarama veoma težak, i uglavnom malo plaćen, osim za prave majstore pekarskog zanata, ali sudeći prema ispovesti jedne od pomoćnh radnica iz pekare u centru Beograda, ima i svojih prednosti.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Jana M. već nekoliko meseci radi kao pomoćni radnik u jednoj poznatoj pekari, priznaje da su uslovi teški, ali ona se ne žali. Naprotiv.

- Noćne smene umeju da budu veoma zanimljive - priča ova žena koja je prevalila tridesetu, ali i dalje izgleda kao klinka.

- Kad sam ostala bez posla u privatnoj firmi, gde sam bila sekretarica, morala sam da se zaposlim, jer sam samohrana majka. Nisam imala mnogo izbora, pa sam prihvatila da radim u noćnoj smeni u pekari - priča Jana i dodaje: - Moji roditelji brinu o mojoj ćerkici kad se umorna vratim s posla, pa tako nekako, uz njihove penzije, uspevamo da živimo skoro normalno.

- U prostorijama gde se mesi hleb i prave peciva vrlo je toplo, neka je luda atmosfera, pa iako stvarno puno radimo, ima vremena i za druge stvari. Taj miris kvasca, bračno svuda oko nas... ne znam šta je, ali ovde prosto pršti od seksa. Ja sam poklekla već posle nekoliko dana. Mladić, prezgodan, sa jakim rukama, nešto mlađi od mene pozvao me u skladište brašna da napavimo pauzu. Prišao mi je s leđa, zadigao suknju i pocepao gaćice... Za dva minuta smo završili valjajući se na džakovima i bilo je fenomenalno.

Od tada, priča Jana, na posao uveče kreće s osmehom.

- Ne bude baš svake noći, desi se da imamo previše posla, pa i ne stignemo do seksa, ali sam taj erotski naboj je neverovatan. I nismo jedini. U pekarama je noću pravi provod, verujte mi - kaže beogradska pekarka.

5 stvari koje se ne uče o seksu, a svi bi trebalo da ih znaju pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA