Najnovije

Ovo pitanje najviše muči Beograđane: Da li će gradski prevoz biti ukinut?

Kako će gradski prevoz da funkcioniše tokom narednih dana i hoćeli biti privremeno ukinut, pitanje je koje muči sve Beograđane. Problem u slučaju obustave linija, biće i parkiranje odnosno rad JKP "Parking servis". Zbog uvođenja mera tokom vanrednog stanja koje podrazumevaju zabranu izlaska iz kuće od 20.00 do 5.00, GSP "Beograd" je u četvrtak, kao i u petak početi da povlači svoja vozila u garažu sa ulica već od 18.30.

Beogradski busevi (Foto: Jutjub)

To će biti i vreme kada će biti održani poslednji polasci na linijama. Prvi jutarnji polasci tokom vikenda, ako ne bude novih mera, biće nešto posle 5.00, u zavisnosti od toga koliko su početne stanice udaljene od pogona GSP. Svi polasci na linijama od sinoć bili su redukovani, pa su se polasci na linijama održavali na pola sata i sat. Red vožnje prigradskih linija i lokalnih posle 20.00 sinoć se nije menjao. Kako će biti u petak, zavisiće od odluka nadležnih koje se menjaju iz časa u čas i u zavisnosti o sitacije.

Za radnike treće smene, u svakom slučaju, obezbeđen će biti prevoz u tom periodu. Kompanije koje su svojim radnicima obezbedile dozvole za kretanje javljale su se GSP tokom ovih dana. Posebne dozvole vozači od MUP, kako bi u pogone stigli do 5.00, još nisu dobili, već samo dozvole firme.

Hoće li naplata parkiranja u zonama biti suspendovano, znaće se narednih dana.

Pančevo

I ATP "Pančevo" saobraćaja u skladu sa situacijom. Prvi polazak iz Pančeva a Beograd u 5.30, a poslednji iz prestonice ka gradu na Tamišu 18.00.

SAD u septembru 2019. održale vežbu „borbe protiv epidemije iz Kine“. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA