Najnovije

HOROR: Muškarac koji je u izolaciji zbog korone, pokušao da siluje komšinicu! Uhapšen napadač iz Niške Banje

Četrdesetdevetogodišnji S. V. iz Niške Banje uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je pokušao da siluje stariju ženu iz komšiluka koja živi sama. Ona je, na sreću, uspela da alarmira policiju, ali je njena agonija nastavljena, jer se sumnja da je on zaražen virusom korona.

Policija (Foto: Jutjub)

Kako nezvanično saznajemo, i silovatelj i njegova žrtva se nalaze u izolaciji dok se nepobitno ne utvrdi da li su pozitivni na kovid - 19.

U policiji kažu da je ova nesrećna žena i pre nedelju dana prijavila svog komšiju zbog proganjanja zbog čega mu je izrečena mera upozorenja.

To mu, međutim, nije smetalo da svoju nameru ponovi pa je oko podneva upao u kuću žene i odmah skočio na nju.

- On joj je zazvonio na vrata, a s obzirom na to da je i ranije imala neprijatnosti sa njim, žena je odbila da ga pusti u kuću. Međutim, napadač je odgurnuo vrata i upao u kuću, a zatim je skočio na nju u nameri da je napastvuje. Dok se gurala sa njim, žrtva je uspela da pošalje poruku svojoj drugarici da je napadnuta, a ona je odmah pozvala policiju – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je o svemu obavestila Više javno tužilaštvo koje treba da se izjasni o kvalifikaciji krivičnog dela koje će se 49-godišnjaku staviti na teret.

PročitajteOVDE  evo šta znači nova mera Vlade Srbije u borbi protiv koronavirusa!

Izvor: novosti. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA