Najnovije

ISPOVEST SA RADNOG STOLA: Šef me je pozvao u kancelariju, a onda me uhvatio za kosu i zavukao ruku u međunožje

Radila sam u jednoj velikoj firmi, korporaciji. Kada sam došla prvi put na intervju za posao, crn i markantan mladić mi je već tada budio maštu. U meni su se komešale strasti i adrenalin od treme kakva ću utisak ostaviti.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Zvuči kao šablon, ali se markantan šmeker smeškajući obračao blaho se pomerajući na svojoj fotelji i s olovkom koja mu je prelazila preko usana. Postavljao mi je profesionalna pitanja, a ja sam se trudila da ostanem pribrana i koncentrisana.

Kada sam čula njegov pravi muški glas preko telefona sa saopštenjem da počinjem da radim, nisam znala da li sam bila u većem zanosu od tog zvuka koji je podizao sav moj libido ili od sreće što sam dobila dobar posao.

Naši pogledi su se na hodnicima susretali, uvek mi se sa malo više pažnje obraćao i javljao i ja sam već počela noćima da maštam o njemu. Kako ulazi i prodire u mene, kako zajedno doživljavamo orgazme, kako se divljački ljubimo i ponovo nastavljamo seks.

Prolazilo je vreme, mnoge su koleginice očito bile jednako zanesene, ali ja sam osećala da se u njegovim očima razlikujem od ostalih.

S vremena, na vreme podnosila sam mu izveštaje, ali tada, kada smo ostajali sami u njegovoj kancelariji bio je vrlo ozbiljan... do jedne prilike.

Ostali smo do kasno da radimo, u firmi je ostalo nas jako malo, a onda me je pozvao telefonom da dođem do njega. U tom svom ludilu najmanje mi je palo na pamet da će se desiti nešto što mesecima priželjkujem.

Ušla sam u njegov ofis, i dok sam se okrenula nakon šro sam zatvorila vrata, bukvalno smo se susreli telom uz telo. Oboma nam je bilo jasno da je izazvana burna hemijska reakcija pri tom spoju. Stegao me je čvrsto za kosu i počeo da ljubi, zatim se spuštao niz vrat, raskopčao mi košulju i proždirao moje bujne grudi.

Napipala sam obdarenost među njegovim nogama, toliko čvrstu da nisam mogla da se suzdržim, raskopčavala sam ga nemilosrdnom brzinom.

Popeo me je na sto i ušao duboko u mene. Suzdržavali smo se da ne budemo glasni. Našli smo se na podu, svuda po ofisu ostavili smo tragove naše strasti.

Ovih 12 navika koje vam deluju naivno će vam upropastiti seksualni život. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA