Najnovije

DEGENEK DAO ZADATAK DELIJAMA: Evo šta treba da rade kada dođe prva utakmica!

Aktuelna pandemija koronavirusa osujetila je Zvezdinu planiranu proslavu 75. rođendana, koja je trebalo da bude spektakularna, ali taj spektakl moraće da sačeka neko bolje vreme.

Degenek (Foto: Jutjub)

Svi iščekujemo najnovije informacije, ne samo od ovdašnjih nadležnih organa, nego i iz Italije, Španije... Poboljšanje situacije u tim zemljama, čemu se nadamo iz dana u dan, nagovestilo bi da bi i u Srbiji koronavirus uskoro mogao da bude obuzdan, ali nažalost, takvih ohrabrujućih informacija još uvek nema.

Ono što svako od nas treba da uradi u ovim danima je da što duže ostane kod svoje kuće, a pravila ponašanja poštuje i Zvezdin štoper Miloš Degenek.

- Nije nam svejedno, borimo se u ovim okolnostima. Cela država. Moramo da budemo pametni, organizovani, disciplina da nam bude jaka, dosledna i da striktno ostanemo u kućama. Nema nam druge, sedimo svi u svojim domovima da bi sve ovo što brže i bezbolnije prošlo - izjavio je Degenek.

Iskusni fudbaler je sa empatijom nastavio razgovor i istakao šta on i njegovi saigrači sa nestrpljenjem isčekuju.

- Znam da svi ljudi jedva čekaju da se vrate normalnom životu. Da mogu bezbedno da prošetaju, da odu u kafić, u bioskope, igraju neki sport u parku ili kao mi da jedva čekamo da se vratimo treninzima, da se napuni Marakana i da se opet igra fudbal. Zamolio bih sve ljude da ostane kod kuće, da poštuju zakon, policiju, vojsku kako bismo što pre kao država i društvo prevazišli i pobedili ovaj virus i nastavili sa normalnim životom - objašnjava Degenek, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Naravno, u svakodnevnom je kontaktu sa saigračima, ali ima poruku i za navijače Crvene zvezde.

- Pridržavajte se pravila, budite zdravi, skupite svu snagu i čuvaju grla. Kad dođe prva utakmica da napunite Marakanu i da se ori pesma 90 minuta. Vidimo se uskoro, daće Bog - zaključio je Degenek.

Globalne vakcinacije protiv KOVID-19 možda se treba više bojati nego pandemije. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: sportske.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA