Najnovije

KRAJ SVETA JE PRED NAMA? Živimo poslednje dane: Odlomak iz Biblije je ovo predvideo …

Odlomak iz Biblije o „najezdi skakavaca i epidemiji“ izaziva jezu. Kraj sveta je pred nama, prema navodima iz biblijskog odlomka koji je ovih dana postao viralan.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Taj odlomak je predstavljen u Knjizi hronike, hebrejskom proznom tekstu iz Starog zaveta. Prema tvrdnjama na internetu, u odlomku se opsuju trenutni događaji koji vode ka kraju sveta piše britanski Ekspres.

Odlomak koi kruži internetom glasi: „Kad god zaustavim kišu ili pošaljem skakavce da pojedu useve ili pošaljem epidemiju mom narodu, ukoliko se mole za mene, pokaju se i udalje od zla koja su činili, tada ću ih ja na nebu čuti, oprostiti im grehe i učiniti da njihova zemlja ponovo procveta. Ja ću paziti na ovaj hram i biti spreman da čujem sve upućene molitve.”

Prema tvrdnjama, ovaj deo se odnosi na koronavirus, najezdu skakavaca i australijske požare koji još uvek plamte u nekim oblastima.

Ovaj odlomak je podelio američki umetnik DŽefri Vilijams sa svojih sedam miliona pratilaca na Instagramu, porukom: “Obratite pažnju deco”, izazvavši hiljade komentara.

Jedan komentar glasi: „U Australiji je zadržao kišu, skakavci pustoše Afriku, sada je nastupila epidemija koronavirusa. Živimo naše poslednje dane“.  Drugi je dodao: „Moramo se moliti za bolja vremena“, a treći: “Dobrodošli u Otkrovenje.” Tekst je nebrojano puta podeljen na Tviteru, pri čemu se korisnici pozivaju na ista tri nedavna događaja.

Trenutno je pandemija KOVID-19 zarazila nekoliko stotina hiljada ljudi širom sveta, sa 14500 smrtnih ishoda.

U međuvremenu se najezda skakavaca, koja je pustošila Istočnu Afriku, sprema da se spusti na Bliski Istok, a prošle godine je svet sa užasom posmatrao kako stotine požara hara Australijom kao posledica duge suše. 

Ali, još uvek nema razloga za strah, kaže DŽef Kinli, tumač Biblije, koji kaže da će biti mnogo više znakova pre drugog dolaska.

Ove nedelje, on je ukazao na Otkrovenje 6:8 koje predviđa smrt širom sveta “od mača, gladi i kuge”. Takođe je dodao Isusove reči o događajima pre „poslednjih vremena“ u knjizi po Luki 21:11: „Biće velikih zemljotresa, gladi i štete na raznim mestima, i strašnih događaja i velikih nebeskih znakova.“

Kinli je zaključio: „Mislim da se to odnosi na neko buduće vreme, mislim da ovo nije stvarno ispunjenje toga.“ On je dodao da je Biblija vrlo specifična u vezi sa onim što će se desiti pre „krajnjih vremena“.

Posle korone sirotinji spremaju nešto krajnje podlo. Više o tome čitajte OVDE. 

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA