Najnovije

ŠEŠELJ RAZOTKRIO PAKLENI PLAN SAD I EU: Posle korone sirotinji spremaju nešto krajnje podlo (VIDEO)

Predsednik SRS, prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da ne očekuje toliko veliku ekonomsku krizu posle virusa korona kakvu mnogi najavljuju, ali upozorava da će dolar biti uzdrman.

Šešelj (Foto: Jutjub)

- Ovo će uzdrmati dolar i to će najviše pogoditi zemlje koje svoje devizne rezerve drže u dolarima. Najbolje prolazi onaj ko je na vreme nabavljao zlato, a Rusi i Kinezi su u poslednjih 20-30 godina velike količine zlata kupovali širom sveta. Onaj koji ima velike količine zlata, lako može stvoriti novu svetsku valutu. Onaj ko štampa novac bez pokrića, morao je znati da će se to jednog dana sve vratiti i razbiti mu o glavu - izjavio je Šešelj.

On je rekao da EU i SAD očekuju da svetska sirotinja plate njihove gubitke, te će raditi na štampanju novca bez pokrića.

- Amerikanci planiraju doštampavanje 2.000 milijardi dolara. Znači, oni pokušavaju svoju krizu da prebace na pleća ostatka sveta. Kod njih će štamparija novca velikom brzinom sada da radi. EU planira štampanje evra i očekuju da će to svetska sirotinja da plaća - kaže Šešelj.

Šta je sve Šešelj rekao o virusu korona, ali i o izborima, Kosovu i Metohiji, ali ii drugim temama, pogledajte na video-snimku.

SAD su na KOVIDU 19 počeli da rade još 2006, a bio-oružje od njega napravili 2015. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA