Najnovije

Gnjido ustaška

Nije me iznenadila tvoja izjava da vam je Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem ukrala dva respiratora.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Nijesam advokat Aleksandara Vučića, ali znam da to nikad ne bi uradio. Srbija je samo juče dobila od teniserke Ane Ivanović donaciju da respiratorima pokrije svu Srbiju. Da ne govorim o ostalim sportistima i njihovim donacijama.

Gnjido ustaška ti preko Vučića napadaš Srbiju. Zasmetalo vam je što je rekao moj srpski narod. I jeste tebi i predsjedniku Hrvatske koji bi novi Jasenovac i logor za djecu Gradiška. Nijesmo mi kao ti, naučeni od malena da krademo, cipele, jaja, pršute po Vidrovanu i zubne paste po marketima.

Samo što za nebo nije vezano nisi ukrao. Školu si super učio, tako da si kojim slučajem vidio sedmicu, kap bi se te ubila. Uz podršku Milanovića, takođe ustaše  napadoste nas da vam krademo medicinsku opremu? Da imaš srama i stida, reko bih ti to. Ali nemaš, pa ću po crnogorski, čistim srpskim jezikom. Muči fukaro. Šta Hrvat oće? Dosta bre više, miševi jedni. Na vrh glave se popeste. Pošto je drama od korone u Italiji da ne uzimaš kakvo smeće od kokaina? Pa lupaš ko Maksim po diviziji. Sve lažeš. Pokojni Momir Bulatović mi je pričao da ti je godinama plaćao vodu i struju, kao i ostale komunalije. Srbija vama kao pomoć tonama brašna i drugih prehrambenih proizvoda, a ti nama da krademo na sitno. Uđite u prodavnice i markete, sve je srpska roba. I brašno i meso, sve. Samo je pet posto Hrvatske.

Odlučio si ustaški poglavniče, koji slaga da smo silovali žene po Cetinju, da se u vrijeme korone obračunaš sa Srbima. Ama i mi sa tobom ništavilo jedno. Jesu li ti respiratori trebali za kućnu upotrebu, da ti onaj krmak ne krepa? Nikad nijesi prebolio što u Beogradu nijesi imao funkciju. Taj te kompleks ubi. Slobo i Momir ti je nijesu smjeli dat kad su vidjeli da preskačeš šine od trola  i tramvaja po Slaviji. Kako te ne bi stid jezik jedan da naučiš, nego se vas svijet sprda kad staviš na uši slušalice i izgledaš kao pilot a ne lider. Ti si lider šverca, droge, oružja i cigareta. Lider laži, simbol izdaje i bezlična protuva. Soroš je naredio da se najača količina ove otrovi pušta na Srbiju i Rusiju. To svi znamo, ali ćemo opet preživjet, jer je Bog uz nas a uz vas kako ih Putin nazva,,reptili.

Sad više brašna iz Srbije nema,čoku više dobit nećeš narkomane maniti. A čim ovo prođe i krenu litije, ako budem živ eto i mene i moje redarske službe. Vođene najboljim oficirom potporučnikom, koji je sve prošao. I nećemo šetati, dosta smo se našetali. Kad ti se vratimo ovaj put trebaće ti respiratori jer letiš sa mjesta na kome si. Čitam samo srpske pisce, pa ću ti za kraj napisat citat jednog od najvećih Meše Selimovića. “Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podržavaju lupeži, i njegova predstava o sebi uvjek je ljepša nego istina. Sve ljude smatra glupim, jer kriju pred njim svoje pravo mišljenje, a sebi prisvaja da sve zna, i ljudi to prihvataju. Niko na vlasti nije pametan, jer i pametan brzo izgubi razum.

E kako bi dobro bilo da si ti, gnjido ikad bio pametan. I prije nego još jednom napadneš Srbiju za krađu respiratora, zovni Milutina Simovića, pa ga izokola pitaj da nije šta stizalo u pakete. Garantujem ti da ih je on klepio, misleći da su električne muzilice za krave.

Pročitajte OVDE  šta kaže stručnjak iz Kine koji boravi u Srbiji.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA