Najnovije

MEDOJEVIĆ ZA PRAVDU: Amerikanci ponovo štampaju svoj novac! Moć vraćena narodu i ustavu! Ovo je istorijski trenutak za čovečanstvo!

Kako je Donald Tramp preuzeo kontroli nad FED - glavnim oružjem globalnih bankara. Stiven Mnučin, Trampov ministar finansija, novi američki heroj. Zapamtite ovo ime Stiven Mnučin @stevenmnuchin1 Globalni bankari na aparatima. @realDonaldTrump

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

Piše: Nebojša Medojević

Tramp je uspio da slomi Kongres i Demokrate koji su tradicionalno produzena ruka Globalnih bankara. Oni su do sada glasali samo za ono što bankari traže. Sad su slomljeni. Sa ovih 2.2 biliona USD koje će FED  da odštampa, upravljaće Tramp i Mnučin, na osnovu odluke Kongresa. Ovo je prvi put od 1913. Istorija.

Likvidnost tržišta u SAD  i kontrolu kredita za 186 Centralnih banaka u svijetu više ne kontroliše FED, već stiven Mnučin, Ministar Finansija Donalda Trampa i Kongres. Vraćena je moć narodu i ustavu SAD. Ovo je istorijski trenutak. 

Kongres je povratio Ustavno pravo da odlučuje o štampanju novca i upotrebi za javne svrhe. Veliki dan za američki narod i čovječanstvo!

Oni koji su napali čovjevanstvo sa #COVID19 bačeni su na koljena.
Samo složno! Samo jako!

Milačić poslao otvoreno pismo ministrima u CG! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA