Najnovije

OBRADOVIĆ POZVAO VOJSKU I POLICIJU DA PREUZMU VLAST: "Vučić je postao bezbednosna pretnja za Srbiju! Treba ga izolovati"!

“Predsednik Srbije godinama unazad podržava Soroševu politiku otvorenih granica za migrante, jer je u izuzetno prijateljskim odnosima sa porodicom tog američkog milijardera”, izjavio je lider pokreta Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović kaže da dok na granici Turske i Grčke traje mali rat sa migrantima, dok sve države u okruženju u potpunosti zatvaraju svoje granice, jedino Srbija ne čini ništa po tom pitanju i sve naše granice su otvorene za protivzakoniti ulazak ilegalnih migranata.

Obradović tvrdi da se predsednik Vučić redovno sastaje sa sinom DŽordža Soroša - Aleksom, i da podržava Soroševu migrantsku politiku u zamenu za njihovu podršku i međunarodno lobiranje za opstanak na vlasti u Srbiji, saopšteno je iz pokreta Dveri.

Obradović naglašava da ovde nisu problem migrantske porodice koje beže sa ratom zahvaćenih područja i kojima treba pomoći, već vojno sposobni muškarci od 18-30 godina bez ikakvih ličnih dokumenata koji kršeći zakon ilegalno ulaze u Srbiju.

Lider Dveri smatra da je predsednik Vučić spreman "da zarad opstanka na vlasti trajno primi veliki broj migranata da bi se dodvorio Angeli Merkel i DŽordžu Sorošu."

Obradović tvrdi da predsednik Srbije smatra da je migrantska kriza šansa da popravimo naš natalitet, kao što je to uradila Nemačka i da će se do 2030. izjednačiti broj onih koji iz Srbije odlaze sa brojem migranata koji u Srbiju dolaze, što "znači da on planira naseljavanje Srbije sa najmanje 50.000 migranata godišnje koliko svake godine građana Srbije ode u inostranstvo".

Obradović smatra "da je predsednik SNS postao bezbednosna pretnja za Srbiju i da ga treba izolovati".

On je pozvao Vojsku Srbije i policiju da zaštite bezbednost građana Srbije i ne dozvole prelivanje migrantske krize u našu zemlju, jer smatra da Srbija nije Nemačka i da nema kapacitete da rešava ovu krizu i asimiluje toliko veliki broj migranata.

Obradović smatra da naša migrantska politika mora hitno da se menja i izjednači sa politikom članica EU iz Višegradske grupe (Mađarska, Češka, Poljska i Slovačka) koje strogo kontrolišu svoje državne granice i sprečavaju protivzakoniti ulazak ilegalnih migranata, navodi se u saopštenju.

Vulin: Vojska uz Vučića

Vojska Srbije čvrsto stoji uz svog vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića i štiti ustavni poredak zemlje, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na poziv lidera Dveri Boška Obradovića vojsci i policiji da preuzmu vlast u zemlji i zaštite granice od migranata.

Obradović je još 2015. godine lagao da je Srbiju naselilo 400.000 migranata i sada nastavlja da laže, naglasio je Vulin, koji je u Kraljevu obišao pripadnike 714. protivoklopne helikopterske eskadrile koji se obučavaju na helikopteru Mi-35 i kadete 41. klase Vojne akademije koji prolaze trenažni proces na helikoptetima HN-42/45.

Vučić je Srbiju zaštitio 2015. godine kada je migrantska kriza bila na vrhuncu, zaštitiće je i sada. Boško Obradović za poziv na oružanu pobunu bi morao da odgovara odmah, poručio je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vojska Srbije daleko je snažnija nego što je bila i zahvaljujući naporima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i ogromnom novcu koji se ulaže u nas, ali i istom takvom trudu svih pripadnika Vojske Srbije, bićemo samo još jači, rekao je Vulin.

Pročitajte OVDE kakav su incident napravili migranti na Novom Beogradu.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA