Najnovije

ANIMIRANI FILM "NAPRED" U BIOSKOPIMA OD 5. MARTA: Avantura za sve devojčice i dečake koji veruju u vilenjake! (VIDEO),

Animiranu avanturu za sve devojčice i dečake koji veruju u vilenjake, magiju i ostvarenje želja, film "NAPRED", donosi nam maštovita radionica studija Dizni Piksar!

Ekipa sinhronizacije (Foto: Taramount)

Od četvrtka 5. marta imaćemo priliku da uživamo i duhovitoj i emotivnoj priči punoj neobičnih i divnih stvorenja i magije, ljubavli i najiskrenijih emocija! Mladi vilenjaci Jan i Barli Lakonogi odvešće nas u svet gde su čuda moguća, nasmejaće nas svojim duhovitim šalama i naučiti da je na svetu najvažnije vreme koje provodimo sa ljudima koje volimo i koji nas vole.

Najverniji fanovi imali su priliku da uživaju u specijalnoj projekciji koja je održana 29. februara u bioskopu Sinepleks 4D Delta SitI, a kojoj je prisustvovao i deo fantastične ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma: Relja Žikič, Boris Pingović, Vladan Milić, Nikola Todorović, Sofija Stanković, Saša Sinđelič, Nikola Nemešević, Srđan Čolić, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Luni.

Od četvrtka. 5. marta, film "NAPRED" prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji.

Karte za ovo nezaboravno filmsko iskustvo možete kupiti na blagajnama bioskopa: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Roda, Takvud, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Zrenjanin), SineStar (Pančevo), Sinepleks Niš, Vilin Grad (Niš), Sinepleks Kragujevac Plaza, Eurosinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom Kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Dom kulture Pirot, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Bor, Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kuturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Kulturni centar Vrnjačka Banja, Kulturno-obrazovni centar Boljevac, Kulturni centar "Mladost" (Futog), Centar za kulturu Stara Pazova, Kulturno-obrazovni centar Gračanica, Sinepleks Priština, Kino ABC (Priština), Sinepleks Prizren, Sinemarin Jurope (Prizren), DokuFest (Prizren), Sinepleks MNE Delta Siti (Podgorica), Kadmus Sinepleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Piksar Animejšn stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Pročitajte OVDE   sve o Taramount novitetima za mart i april.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA