Najnovije

Kome si ti predsednik?

Da se ne ponavljam i govorim o svim tvojim izdajama, mržnji prema Srbiji, Rusiji i svemu što je srpsko, pitaću te samo jedno. Kome si ti predsjednik? Ko tebe i tvoje tajkune podržava? Ko podržava krađe na izborima, pljačkanje Crne Gore, privatizovanje kao da ti je neko u prćiju ostavio i na kraju suludi naum da nekim kvazizakonom otmeš crkvenu imovinu. Većinskoj,pravoslavnoj Crnoj Gori nijesi. Ne priznaje ti takva, izvorna Crna Gora državu, zastavu, himnu ustaše Sekule Drljevića, ne priznaje prekrajanje istorije, ne prihvata eksperiment sa Čirgićevim jezikom, već govori čisto srpski jezik i ti nemaš legitimitet. 

Milo Đukanović (Foto: Jutjub/Pravda)

Piše: Velimir Eraković

Toliko stotina građana Crne Gore, ne želi da budeš tu gdje si sad. Pogotovo Srbi. Mnogo si nam jada zadao i ko zna šta si mislio da smo? Mislio si da smo jedna obična rulja bez trunke ponosa koja će mirno podnositi sva tvoja nepočinstva, a ti vladati vječno?Mislio si da Srbi mogu da trpe sve tvoje izdaje i marifetluke? I ne samo Srbi, nego i čestiti i časni Crnogorci. Vidiš li koliko je svenarodni bunt protiv tebe i tvoje vladavine? Vidiš li ljude koji jedva čekaju da odeš? Nimalo dostojanstva nemaš. Da ima išta ljudsko u tebi, otišao bi a ne čekao da zakrviš čitavu Crnu Goru zbog svojih odluka. Imaš samo crnu legiju, SAJ, Posebnu Jedinicu Policije i par kriminalaca uz sebe. Imaš i ešalon utemeljenih crnogorskih ustaša, ali je to sve malo da bi ti ostao na vlasti. Imaš i šaku jada i požmirepa koje kupuješ za prljavi novac zarađen švercom droge, oružja i cigara, ali i to je premalo da bi sebe nazivao predsjednikom. 

Pokazali su slobodni građani Crne Gore šta možeš da očekuješ. I ti i brat ti i tvoji tajkuni. Zatvor i otimanje nelegalno stečene imovine vam ne gine a što se više budeš opirao grđe ćeš proći od Čauševskog. Ni zapad te više ne podržava, ni Papa, niko više nije na tvojoj strani a mnogo si im valjao. No, taj sorošoidni sistem zapada je takav, iskoriste te za svoje ciljeve i gurnu te, kao da te nikada nije bilo. Više im nizašta ne trebaš i spremaj se za kraj. Ničiji predsjedniče, on je neizbježan i brzo će doći.

To i sam vidiš, jer ti država samo prividno funkcioniše. Ustvari, blokirana je sa svih strana. Ovoga puta ti ni Albanci ni Hrvati ne mogu pomoći. Svojataju te, Ramuš i Daut Haradinaj vole ko brata, ali ni njima nijesi predsjednik. Spaja vas samo mržnja prema Srbima. Ti si ustvari niko, što si uvjek i bio. Marioneta zapada kojoj polako ističe vrijeme. Čak je i jedan od najvećih srpskih krvnika Josip Broz  rekao ,,Zapovjedati se može vojskom i drugim uniformiranim odredima, ali narodom se zapovjedati ne može,,. Narod Crne Gore ti je konačno i to pokazao, ničiji predsjedniče.

Napredak i demokratizacija krađe! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA