Najnovije

PREDSKAZANJE SE OBISTINILO: Kao što je otac Jefrem prorekao, 2 meseca posle njegove smrti počeo je rat kakav nije viđen (FOTO/VIDEO)

Još jedno proročanstvo oca Jefrema Arizonskog se obistinilo. Otac Jefrem je izdanak svetogorskog monaštva koji je do kraja života službovao u Američkoj arhiepiskopiji Carigradske patrijaršije bio je obdaren i proročkim darom.

Otac Jefrem (Foto: Jutjub)

Mnoga njegova proročanstva su se ispunila, jedno od njih je bilo vezano i za njegovu sopstvenu smrt: Naime Jefrem (91) je predvideo da će otići na nebo pre Nove godine, što se i dogodilo u decembru 2019. godine.

Prema predviđanjima ovog monaha, u vreme njegove smrti Aton će biti pred raskolom, a dva meseca kasnije počeće rat kakav svet još nije video!

Najpre su se ostvarile dve od tri tačke proročanstva - smrt oca Jefrema pre Nove godine i raskol na Svetoj gori i u pravoslavnom svetu uopšte,  a dva meseca posle njegove smrti, u februaru Turska je napala Siriju. Do zaoštravanja situacije u regionu sirijske provincije Idlib je došlo 27. februara, kada su militanti terorističke grupe „Hajat Tahrir el Šam” napali sirijske položaje u blizini naselja Behun.

Kao odgovor na to u vazdušnom napadu sirijske vojske poginula su 33 turska vojnika, koji, prema saopštenjima Ankare, nije ni trebalo da se tu nalaze. Ruska strana je preduzela mere u cilju potpunog prekida vatre sa sirijske strane i obezbedila evakuaciju poginulih i ranjenih. Nakon toga je Turska saopštila o početku kopnenih i vazdušnih napada na položaje sirijske vojske, i zatražila pomoć SAD.

Podsetićemo na još jednu Jefremovu prozorljivost. Nekoliko dana posle smrti oca Jefrema, u manastiru Svetog Antonija u Arizoni, monah Ilija je odmarao posle napornog dana. Te noći mu se u snu javio već upokojeni Jefrem, i tada mu je rekao: "Ne brini, uskoro ćeš biti sa nama."Šest dana kasnije otac Ilija se upokojio u Gospodu.

Jefrem je rođen kao Joanis Moraitis 24. juna 1928. godine u gradu Volos u Grčkoj. Zamonašio se 1948 na Svetoj gori, a sedamdesetih godina je otputovao u Ameriku, gde je vredno radio na osnivanju pravoslavnih manastira, od kojih je najpoznatiji manastir Svetog Antonija Velikog u Arizoni.

Najveća eksplozija u kosmosu do sada, više o tome OVDE.

 

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA