Najnovije

SUOSNIVAČ EPLA "NULTI PACIJENT" U AMERICI? "Supruga je iskašljavala krv, bili smo u Kini u januaru!”

Suosnivač Epla Stiv Voznijak objavio je na svom Tviter profilu da postoji mogućnost da je upravo on tzv. “nulti pacijent” zaražen korona virusom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Suosnivač Epla Stiv Voznijak (Foto: Jutjub)

Voznijak je naveo da ne zna da li su supruga i on bili zaraženi korona virusom na putovanju jugoistočnom Azijom u januaru i dodao da je moguće da je on taj “nulti pacijent” u SAD.

Voznijak je za USA Tudej rekao da oni nisu bili testirani na korona virus.

Na Tviteru je napisao da se njegova supruga obratila lekarima u ponedeljak jer kašlje i sumnja se da je zaražena korona virusom.

- Počela je da kašlje 4. januara, upravo smo se vratili iz Kine i oboje smo možda bili "nulti pacijenti" u SAD-u - naveo je.

DŽenet Voznijak je kasnije rekla da joj je dijagnostifikovana upala sinusa. Oboje su se žalili da ih boli grlo i da kašlju posle povratka iz Azije početkom januara. Voznijak je trebalo da se pojavi na više događaja u Las Vegasu, ali zbog gubitka glasa obišao ih je tek nekoliko.

Iskustvo bolesti uporedio je s “najgorom gripom u životu”.

- DŽenet je iskašljavala krv, otišla je u bolnicu gde su joj rekli da to nije grip kakav imamo u Americi. Tada nismo mogli da se testiramo na virus. Da smo se iz Azije vratili sada, sigurno bismo proverili da li imamo korona virus i stavili bi nas u karantin. Ali, tada to nije bilo toliko važno - naveo je Voznijak

Tvrdi i da su o svemu obavestili Centar za kontrolu bolesti, ali dobili su samo obrazac sa savetima da peru ruke, prenosi Bizlife.

Pročitajte OVDE    kakav to revolucionaran sistem ima Rusija.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA