Najnovije

"Hrvati će se izlečiti od korone, ali od mržnje prema Srbima nikada!"

"Na dan osnivanja Nezavisne države Hrvatske mediji koji govore ono što Vlada Hrvatske ne sme glasno da kaže napali su Srbiju i Aleksandra Vučića. Napali su srpske lekare, ministre, vladu, vojsku. Očekivano kao i negiranje zločina nad Srbima u zločinačkoj akciji “Oluja” ili umanjivanje jasenovačkog genocida i pohvale ustašama”, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Hrvatska (Foto: sabor.hr)

On je istakao da se “Srbija protiv Kovid-19 virusa bori brzo, uporno i organizovano.

- Organizovanije od mnogih bogatijih zemalja i to pokazuju brojevi zaraženih i preminulih. To pokazuju i paketi pomoći privredi i građanima. To pokazuje i besprekorno funkcionisanje svih službi države Srbije od zdravstva do vojske. Ako vladini mediji u Hrvatskoj nisu mogli da nađu neki bolji razlog da hvale Plenkovića a napadaju Vučića od epidemije korona virusa mogli su i ovaj da preskoče - ocenio je Vulin.

- U Srbiji niko nije ni pomislio da napada Hrvatsku, kritikuje njene mere ili da pravi poređenja sa Hrvatima o brojevima zaraženih u odnosu na broj stanovnika, broju testiranih ili broju inficiranih bolnica, staračkih domova. Hrvatska Srbiju jednostavno ne zanima, i sve što radite a nije na štetu Srba radite sebi i za sebe i puno sreće u tome. Izlečićemo i mi i Hrvati koronu, ali mnogi u Hrvatskoj nikada neće izlečiti komplekse koje osećaju prema Srbiji i mržnju prema Srbima. Želim Hrvatskoj da se izbori sa virusom i da ima što manje obolelih i mrtvih, a želim im i da nauče da neće izbeći ni jednu smrt i nesreću time što napadaju Srbiju, ostanite kod kuće, budite bezbedni - dodao je ministar.

Karađorđevići donirali preko pola miliona evra! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA