Najnovije

POŠTUJMO MERE VLADE, DISTANCIRAJMO SE OD SRBIJE! Nova provokacija separatista iz Vojvodine! (FOTO)

Politička organizacija "Mlada Vojvodina", kojoj je cilj da se "bori za Vojvođansku Vojvodinu", objavila je veoma provokativan plakat, na kojem se sarkastično podržavaju mere Vlade Srbije o socijalnom distanciranju, uz Vojvodinu odvojenu od ostatka Srbije i poruku "Poštujmo mere Vlade - Distanca".

Nova provokacija (Foto: Tviter)

Ova organizacija, poznata po lepljenju plakata podrške separatistima u Kataloniji, napadima na Vladimira Putina, ali i zahtevima da se Vojvodina otcepi od Srbije i postane republika, uspela je u svojoj nameri i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama posle svoje objave.

Jedan od prvih koji je reagovao bio je i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, koji je oštro osudio ovaj plakat i pozvao nadležne da reaguju.

- Nedosanjani san Nenada Čanka, Marinike Čobanu i njenih drugara narko dilera, ali i ovih mladih separatističkih anusa, Mlada Vojvodina. Ovo je za zatvor. Vojvodina je Srbija, crveni prljavi okotu, ostaje vam samo provociranja, a vole bih neko uživo ovo da mi kaže. Pu ološu - napisao je vidno iznervirani Bihali.

Ko će smeti od danas na ulice bez kazne pročitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA