Najnovije

BRANKO DRAGAŠ: Dolar i Evro će izgubiti vrednost, treba kupovati ovo ... ! (VIDEO)

Ekonomista Branko Dragaš tvrdi da je ekonomska katastrofa krenula u SAD još u septembru, a da je pandemija korone samo alibi koji treba da prikrije prave razloge propasti zapadnog ekonomskog modela. On objašnjava da je Američka ekonomija već dugo bila zasnovana na veštačkom upumpavanju novca i da to nije moglo da traje večno.

Branko Dragaš (Foto: Helm Kast)

Dragaš kaže da građani treba da zaborave na letovanja i zabavu, da ekonomska kriza koja je nastala nije nešto što će proći za meseca dana ili par meseci i da nam sledi najveća ekonomska depresija u istoriji.

- Ovo je krah američke imperije i lažnog prosperiteta kaže – Dragaš

On savetuje one koji imaju novac da kupuju nekretnine i zemljište, ulažu u proizvodnju hrane. Dragaš poručuje da će dolar i evro izgubiti na vrednosti i smatra da građani svoju ušteđevinu treba da zamene za investiciona zlato ili srebro. Dragaš u emisiji objašnjava šta je investiciono zlato i srebro i kako se može nabaviti u Srbiji.

Govoreći o ratu globaliste i Trampa u SAD, Dragaš veruje da će Kina i Rusija pomoći Trampu da dobije novi mandat. On kaže da pobeda globalista znači izazivanje novih veštački stvorenih pandemija, prisilnu vakcinaciju i prisilno čipovanje stanovnika.

Dragaš upozorava da kriza neće zaobići ni Srbiju, tvrdi da vlast nema novca za obećane ekonomske mere i da nam sledi velika nezaposlenost, siromaštvo i socijalni nemiri. On objašnjava da se Vučiću žuri da orgzanizuje izbore pre nego što ekonomske posledice počnu jače da se osećaju ne bi li se nekako održao na vlasti.

Dragaš se založio za neposrednu demokratiju uz upotrebu modernih tehnologija, imperativni mandat funkcionera. On je najavio da se spremaju masovni protesti i da će sadašnji režim biti oboren na ulici.

Kako je policija pretukla na Vaskrs Bojana Savića iz udruženja Građanska patrola za zatim probala da sakrije dokaze saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA