Najnovije

SKANDAL NA BRITANSKOM OSTRVU: U programu legendarni voditelj napao premijera (VIDEO)

Pirs Morgan "udario" je na Borisa DŽonsona zbog izjave da će se "drugi ugledati primer Britanije u borbi sa koronavirusom", jer kako je istakao na početku izlaganja u jutarnjem programu: Zemlja ide ka drugom mestu najveće stope smrtnosti u svetu.

Boris DŽonson (Foto: Jutjub)

 

Svetski poznati voditelj Pirs Morgan besno je vodio jutarnji program u ponedeljak, nakon što je premijer Velike Britanije izneo pozitivnije stavove o borbi sa Kovid-19.

"Ne samo što nije uspeo da se izvini za svoje greške, pokušao je da to navede kao neku vrstu uspeha. Za one koji su izgubili voljene u ovoj "prvoj fazi" to mora da je vrlo gorka pilula za progutati."

Ipak, deo javnosti u toj državi je osudio Morgana ističući da je često negativan i da uvek ima nešto protiv vlasti.

Izjava je ujedno obeležila DŽonsonov povratak na funkciju posle pobede nad koronavirusom, a prethodnog lečenja na intenzivnoj nezi. Osim što je pohvalio radnike koji rade na frontu i britansku javnost za poštovanje smernica o socijalnoj distanci, on je izjavio da namerava da smanji mere u narednim danima.

"Dugoročne posledice zatvaranja mogu da vidim jasno kao bilo ko, tako da, u potpunosti delim vašu hitnost, hitnost vlade, a ipak moramo uvek prepoznati rizik drugog skoka, rizik gubitka kontrole nad tim virusom jer to bi značilo ne samo novi talas smrti i bolesti, već i ekonomsku katastrofu."

Zbog čega prete smrću glavnom nemačkom evirusologu, saznajte OVDE.

Izvor: Alo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA