Najnovije

"ŠTA TRAŽITE OVDE?": Iran upozorava da će SAD „dobiti jači šamar“ ako pokrenu napad!

Portparol iranskih oružanih snaga, Abu al-Fadl Sukarji, rekao je da će američke snage dobiti „snažniji šamar nego pre ako započnu najmanji napad na iranske teritorijalne vode i interese iranskog naroda. "

Iranske specijalne snage (Foto: Jutjub)

U izjavi koju je u utorak uveče dao iranskoj televiziji, brigadni general Šukarji je rekao, „Zemlje regiona Perzijskog zaliva su u stanju da obezbede sigurnost u njima, ali naše je pitanje šta Amerikanci traže u ovoj regiji i šta su njihovi ratni brodovi, njihovi avioni i borbene jedinice koji rade na ovim prostorima? "

Portparol je rekao da su Amerikanci ranije saznali da će, ako naprave najmanji korak i napadnu teritorijalne vode Islamske Republike Iran i interese iranskog naroda, dobiti jači šamar, jer mi nikoga ne pozdravljamo u vezi s odbrane naše zemlje.

Dodao je da američki predsednik Donald Tramp "ponekad daje izjave protiv Irana u kontekstu psihološkog ratovanja i zbrke u mišljenju javnog mnijenja i da bi ojača njegovu poziciju na predstojećim izborima."

Istovremeno, iranski predsednik Hasan Rohani upozorio je i SAD da izbegava bilo kakvu agresiju na Islamsku Republiku, istovremeno navodeći da regija Persijskog zaliva neće postati američka zona uticaja.

Rohanijevi komentari usledili su tokom ceremonije proslave „Persijskog dana zaliva“ u Iranu i poklopili se sa upozorenjima Šukardžija u Sjedinjenim Državama.

Pročitajte OVDE    šta je prava meta Bila Gejtsa.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA