Najnovije

Moguće je da će u vakcine protiv COVID-19 ubacivati identifikacioni čip

The New York Time je 30. marta objavio da je predsednik Tramp odustao od svoje ranije izjave da bi do 12. aprila trebalo da bude završeno suzbijanje COVID-19 i da će se svi „vratiti na posao“.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Piše: Peter Kening

Umesto da to ponovi, rekao je da je potrebno produženje do kraja aprila - a verovatno i do juna.

Usledile smernice njegovih savetnika, posebno od dr Entoni Faučija, direktora Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolest (NIAID) koji je u okviru Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH).

Virus COVID-19 je do sada prouzrokovao daleko manji broj infekcija i smrti nego sezonski grip proteklih godina.

SZO 30. marta širom sveta izveštava o 750.000 infekcija sa 36.000 smrtnih ishoda. U SAD: oko 161.000 slučajeva i 3.000 smrti.

Ipak, alarmirant Fauči tvrdi da SAD mogu imati miliona slučajeva koronavirusa i 100.000 do 200.000 smrti.

Slučajno, to čini i Bil Gejts, koristeći prilično slične podatke.

Sve sa idejom da se vakcina gurne niz grlo javnosti.  

NIAD i Fondacija Bil i Melinda Gejts sarađuju na razvoja vakcine protiv COVID-19.

Kina je dokazala da COVID-19 može biti pod nadzorom prilično jeftino i uz strogu disciplinu i konvencionalne lekove. Isti lekovi i mere se vekovima koriste za sprečavanje i lečenje svih vrsta virusnih bolesti.

Prvo, vakcina protiv COVID-19 ili uopšte koronavirusa je vakcina protiv gripa. Vakcine ne leče. Delotvornost vakcina protiv gripa se obično procenjuje između 20% i 50%.

Vakcine su najvažniji prihod koja donosi novac Big Farmi.

Drugo, postoji bezbroj lekova koji su se pokazali veoma uspešnim.
        
* Francuski profesor Didije Raul (Didier Raoult), jedan od 5 najboljih svetskih stručnjaka za zarazne bolesti, predložio je upotrebu hidroksihlorokina (hlorokin ili plakenil), dobro poznatog, jednostavnog i jeftinog leka, takođe korišćenog u borbi protiv malarije, koji je pokazao efikasnost protiv prethodnih koronavirusa kao što je SARS.
     
Sredinom februara 2020, klinička ispitivanja na njegovom institutu i ​​u Kini već su potvrdila da lek može da smanji udar virusa i donese spektakularno poboljšanje.

Kineski naučnici izveli su svoja prva ispitivanja na više od 100 pacijenata i objavili da će Kineska nacionalna zdravstvena komisija preporučiti hlorokin u svojim novim smernicama za lečenje COVID-19.

* Kina i Kuba sarađuju na upotrebi Interferon Alpha 2B, visoko efikasnog antivirusnog leka razvijenog na Kubi pre 39 godina, ali malo poznatog u svetu, jer su SAD nametnule embargo na bilo šta sa Kube.

Interferon se pokazao vrlo efikasnim i u borbi protiv COVID-19 i sada se u Kini proizvodi u fabrici koja je zajednička investicija dve zemlje.

* Postoji i kurkumin - stari prirodni indijanski/ajurvedski lek, u kapsulama C90. To je anti-inflamatorno, antioksidativno jedinjenje koje se uspešno koristi u lečenju raka, zaraznih bolesti i, da, koronavirusa.

* Drugi jednostavni, ali efikasni lekovi uključuju upotrebu velikih doza vitamina C, kao i vitamina D3, ili uopšte upotrebu mikronutrijenata neophodnih za borbu protiv infekcija, uključujući vitamine A, B, C, D i E.

* Lek koji su hiljadama godina koristili stari Kinezi, Rimljani i Egipćani su proizvodi od koloidnog srebra. Dolaze u oblicima koje treba davati u obliku tečnosti na usta, ubrizgavati ili nanositi na kožu. Proizvodi koloidnog srebra jačaju imunološki sistem, bore se protiv bakterija i virusa, a koriste se za lečenje raka, HIV /AIDS, herpesa, očnih tegoba, prostatitisa - i COVID-19.

* Jednostavan i jeftin lek, koji se koristi u kombinaciji sa drugima, je Mentholatum, napravljen na bazi mentola.Koristi se za uobičajene simptome gripa i prehlade.

Utrljan u nos i oko njega, deluje kao dezinficijens i sprečava mikrobe - a i virus korone - da uđu u respiratorni sistem.

* Severna Italija i NJu Orleans izveštavaju da je neobično veliki broj pacijenata morao da bude hospitalizovan u jedinicama intenzivne nege (ICU) i da ih stave na respirator, ali da kod nekih pacijenta to ne ostaje bez reakcije jer prelazi u respiratornu insuficijenciju. Prijavljena smrtnost je oko 40%.

To stanje se naziva `akutni respiratorni distres sindrom`, ARDS. To znači da su pluća ispunjena tečnošću.

Za ovaj opis epizoda ARDS dr Raul i drugi medicinski eksperti preporučuju pacijentima zaraženim COVID-19 da „spavaju sedeći“ dok se ne izleče. Ovo pomaže da se tečnost sliva iz pluća.

Poznato je da ovaj metod uspešno deluje otkad je prvi put dokumentovan tokom epidemije španskog gripa 1918. godine.

* Konačno, kineski istraživači u saradnji sa kubanskim i ruskim naučnicima razvijaju vakcinu koja bi uskoro mogla biti spremna za testiranje. Vakcina se neće odnositi samo na jedan niz koronavirusa, već na osnovni koronavirusni RNA genom (RNA = ribonukleinska kiselina), i primenjivaće se kao prevencija protiv novih mutacija koronavirusa.

Za razliku od Zapada, gde je motiv isključivo profit, kinesko-kubansko-ruska vakcina bi bila dostupna celom svetu po niskoj ceni.

Ovi alternativni lekovi možda se ne mogu naći na internetu koji je pod kontrolom Big Farma.

Internet reference, ako ih ima, mogu biti protiv njihove upotrebe. U najboljem slučaju će vam reći da se ovi proizvodi ili metode nisu pokazali efikasnim, a u najgorem slučaju - da mogu biti štetni.

Ne vjerujte u to!

Nijedan od ovih proizvoda ili metoda nije štetan. Zapamtite: neki od njih su korišćeni kao prirodni lekovi hiljadama godina.

Zapamtite takođe: Kina se uspešno suočila sa COVID-19, koristeći neke od ovih relativno jednostavnih i jeftinih lekova. 

Malo je lekara svesno ovih praktičnih, jednostavnih i jeftinih lekova.

Mediji, pod pritiskom farmaceutskih giganata i odgovarajućih državnih agencija, traže da se cenzurišu takve korisne informacije. To ubija ljude.

Bil Gejts je možda bio među onima koji su savetovali Trampu da datum povratka na posao produži barem do kraja aprila ili i do juna.

To ostaje da se vidi. Gejts je veoma-veoma moćan.

On je u  minuli utorak priznao da će samoizolacija biti „katastrofalna“ za ekonomiju, ali da „nema srednjeg puta“. Predložio je obustavu svega od šest do 10 nedelja.

Fondacija Bil i Melinda Gejts priprema akciju masovne vakcinacije koja bi trebalo da bude pokrenuta u nakon okončanja pandemije.

Udruženje za vakcinaciju uključujući i Koaliciju za inovacije u spremnosti za epidemiju (CEPI), polunevladinu organizaciju kojoj  NIH/ NIAID daju da vrši nadzor nad programom vakcinacije, podržao je Gejts.

GAVI, Globalna alijansa za vakcine i imunizaciju - takođe je kreacija Bila Gejtsa, a podržavaju je SZO, Svetska banka i UNICEF, plus mnoštvo farmaceutskih partnera.

Bil Gejts takođe predlaže da putnici u pasošu moraju imati potvrdu o vakcinaciji pre ulaska u avion ili ulaska u neku zemlju.

Realizaciju programa, uključujući srodni globalni program za elektronski identitet, koji bi se eventualno uvodio pomoću nano-čipova koji bi mogli biti ugrađeni u samu vakcinu, nadgledala bi malo poznata agencija Agenda ID2020, koja je takođe inicijativa fondacije Bila i Melinde Gejts.

(Peter Kenig, ekonomista i geopolitički analitičar. Stručnjak za vodene resurse i životnu sredinu. Preko 30 godina radio je sa Svetskom bankom i Svetskom zdravstvenom organizacijom širom sveta. Predaje na univerzitetima u SAD, Evropi i Južnoj Americi).

Šta se sme, a šta nikako ne sme tokom vanrednog stanja pročitajte OVDE.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA