Najnovije

MIŠA VACIĆ ODGOVARAO NA PITANJA POVODOM MIGRANTSKE PRETNJE: "Nacija koja se drži svojih predaka ne može biti poražena"

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić je na zvaničnom FB nalogu stranke odgovarao na veliki broj pitanja povodom aktuelne migrantske pretnje.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Vacić je u skladu sa programom Srpske desnice “o važnosti očuvanja nacionalnog bića kroz povećanje srpskog nataliteta, domaće privrede i ostanka omladine u Srbiji” izneo čvrst stav o strogoj zabrani ulaska ilegalnih islamskih imigranata u našu državu.

“Veštačka kriza sa ilegalnim talasom velikih muslimanskih masa koju čine vojnosposobni muškarci nema humanitarni karakter, već je uvod za sistematsku islamizaciju Evrope. Lično sam predložio predsedniku Aleksandru Vučiću da vojska hermetički zatvori granice na jugoistoku zemlje što je i urađeno ubrzo nakon mog apela što smatram svojim političkim uspehom“, naveo je Vacić.

On je izjavio da Srpska desnica čini konstruktivnu opoziciju vlasti, ali da nikada neće ići protiv svoje države koja se nalazi u složenim uslovima grobalne pandemije virusa korona.

“Iako je moje FB obraćanje planirano na temu pretnje od islamističkih ekonomskih imigranata, moram se osvrnuti i na protestni miting koji su najavili pojedini lideri prozapadne opozicije za 30. april, baš u vreme kada na snagu stupa propisani policijski čas i zabrana kretanja u cilju konačnog suzbijanja korona virusa”, rekao je Vacić uz ocenu da iza ove odluke stoje snage koje ne žele dobro Srbima.

“Cilj političkih pokreta koji su izgubili svaki ugled u srpskom narodu jeste da se uznemiri javnost, prekrše zakoni i izvrši destabilizacija Srbije kao oktobra 2000. godine i da neće naići na podršku naroda”, rekao je lider Srpske desnice.

Miša Vacić je naglasio “da krizu sa islamističkim hordama možemo uspešno rešavati samo ukoliko stanemo u jedinstven državotvorni blok stranaka na vlasti, odgovorne opozicije i većine rodoljubivo opredeljenih ljudi”.

“Nacija koja se drži svojih predaka, Crkve i moćnih saveznika sa Istoka ne može biti poražena“, dodao je on.

Predsednik Srpske desnice podsetio je da migrantsko nasilje traje već duže vremena u Srbiji.

“Nećemo dozvoliti da militantni džihadisti pretvore našu zemlju u teroristički kamp, sprečićemo napade na naše žene, sestre, mirno stanovništvo i pripadnike vojske”, istakao je Vacić.

Vacić je zaključio da će politički program sa kojim nastupa Srpska desnica pred narodom radi ulaska u institucije vlasti na izborima svakom čoveku garantovati sigurnost i zaštitu od agresivnih ilegalnih imigranata.

“Naša patriotska i zakonska obaveza biće da proteramo opasne ekstremiste iz Srbije i obezbedimo sve uslove za neometan politički i ekonomski razvoj za naš narod. Odlučno ćemo se obračunati sa onima koji misle da će islamski fundamentalizam biti tolerisan u zemlji koja je preživela vekovni otomanski teror i okupaciju!“, istakao je lider Srpske desnice.

Pročitajte OVDE koliko će trajati policijski čas za prvomajski praznik.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA