Najnovije

KOJE SU OVO BAHATE NJUŠKE! LJudi u Srbiji umiru od korone, a oni divljaju po hotelima i lumpuju sve u 16!

Poznate ličnosti uprkos svemu ne poštoju naređenja države!

Radiša Trajković Đani (Foto: Jutjub)

U Srbiji je zbog korona virusa uvedeno vanredno stanje, policijski čas, kao i zabrana okupljanja, a u šetnju ne može da se ide u grupama, najviše po dvoje kako bi se sprečilo širenje virusa i smanjio broj inficiranih i umrlih.

Međutim, i pored apela lekara, kao i nadležnih organa Vlade Srbije, javne ličnosti odlučile su da krše pravila i ponašaju se bahato.

Iako bi oni trebali da budu uzor građanima, oni su odlučili da to ne bude tako.

Među prvima koji je prekršio izolaciju pošto je stigao iz Španije, žarišta korona virusa, bio je fudbaler Luka Jović i dobio je krivičnu prijavu. On je stigao u Srbiju, kako bi bio sa trudnom devojkom Sofijom Milošević i umesto da bude u svom stanu na Vračaru, on se šetao gradom.

Pevač Darko Lazić odlučio je da prekrši policijski čaš prošle subote kada se vozao po Bogatiću i to bez obavezne dozvole. On je priveden, a nakon što je saslušan, morao da je plati kaznu od 150.000 dinara.

Rijaliti učesnica Dina Galorini takođe je prekršila policijski čas kada se vozila kolima po Mirijevskom bulevaru. Ona je čak pokušala da pobegne policiji, čak se i sakrila u grmlju. Urađen joj je alko-test i ustanovljeno navodno 1,9 promila alkohola u krvi. Odvedena je na trežnjenje i protiv nje je podignuta prijava zbog kršenja policijskog časa i kršenja zakona.

Poslednji koji su prekršili policijski čas su pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, kao i sin Miloš i snaja Nina. Oni su sve vreme sedeli u kafiću hotela. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, sem pevačevoj snaji, koja je puštena da se brani sa slobode jer je trudna.

U istom hotelu je, priveden je i pevač Mitar Mirić zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa.

U hotelu gde su privedeni pevač Đani sa porodicom i Mitar Mirić, priveden je i fudbaler Partizana Aleksandar Prijović.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pročitajte OVDE   šta je to otkrio Šešelj.

Izvor: Blic/espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA