Najnovije

SZS TRAŽI: Krizni štab mora Vučiću da odredi kućni karantin dok sve ovo ne prođe jer je postao opasnost po zdravlje i za sebe i za druge!

Savez za Srbiju osudio je, kako navodi, neprimereno ponašanje predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji svakodnevno nastavlja predizbornu kampanju, uprkos vanrednim okolnostima.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

“Nije normalno da medicinska oprema čeka predsednika da je lično uruči. Nije normalno da se na vrhuncu pandemije šeta po Srbiji i izlaže riziku brojne ljude uključene u njegovu ličnu predizbornu kampanju. Nije normalno da opremu koja je nabavljen od narodnih para iz državnog budžeta predstavlja kao lični poklon. Nije normalno da se ne skida sa medija i da se neprestano prenemaže i podiže paniku u višesatnim tiradama na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom”, navode u SzS i nastavljaju:

“Za sve građane Srbije bi najbolje bilo kada bi Krizni štab predsedniku odredio meru kućnog karantina i samoizolacije dok sve ovo ne prođe jer je postao opasnost po zdravlje i za sebe i za druge”.

“Aktuelna vlast očito želi da uredbe Vlade i uvođenje vanrednog stanja iskoristi za nastavak predizborne kampanje i totalni medijski mrak za drugačiju misao i glas opozicije, kao i progon neistomišljenika.

Kao i ova pandemija, i ova vlast ne može trajati večno i mora proći. A za sve njihove neozbiljne i neodgovorne poteze u ovoj vanrednoj situaciji moraće da odgovaraju”, dodaje se u saopštenju SzS.

Oglasio se i lider Dveri Boško Obradović.

Pročitajte OVDE šta je Dragan Đilas poručio Ani Brnabić.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA