Najnovije

DRAGOSLAV LJUBIČANOVIĆ OTKRIVA: Zapadne NVO transportuju migrante kroz Srbiju! (VIDEO)

Nakon poslednjih dešavanja u Siriji, Turska je i pored dogovora sa Evropskom unijom otvorila svoje granice prema Grčkoj gde se nalazi više od dva miliona migranata. Zemlje Evropske unije , ali pre svega Balkan i Srbija su u konstantnom strahu od najezde islamista.

Dragoslav LJubičanović (Foto: Jutjub)

O migrantskoj krizi, pravnim pitanjima ulaska migranata i o tome koliko u svemu tome učestvuju soroševske NVO razgovarali smo sa advokatom Dragoslavom LJubičanovićem u najnovijoj emisiji Vaseljenska.

On je naglasio da je najveći problem u neproverenim informacijama koje dolaze do nas, i da mi nemamo stvaran uvid u to ko su ti ljudi, da li su u pitanju zaista izbeglice, što je malo verovatno ili vojno obučeni islamisti. LJubičanović je dao naglasak i postavio pitanja kojima se malo ko bavi a koja su od ključne važnosti:

„Pravna problematika celog ovog pitanja jeste da se postavi pitanje na koji način ta lica ulaze na teritoriju Srbije i na koji način , takođe sa pravnog aspekta gledano, napuštaju republiku Srbiju. Ono što mogu da kažem jeste da građani Srbije krivično odgovaraju ukoliko pomognu tim licima u tranzitu kroz Srbiju. I postoji veliki broj krivičnih prijava protiv raznih prevoznika, tasksista i drugih fizičkih lica koji su u tome videli neki način da dodatno zarade. A u isto vreme mi imamo neke organizovane NVO koje se bave istim tim i za to primaju novac. Pomažu tim ljudima da uđu u republiku Srbiju, pomažu im da pređu granicu, pomažu im dok borave i pomažu im da prođu dalje. Dakle imamo o istom pitanju dvostruke pravne aršine.“

Govoreći dalje o pravnim pitanjima migranata on je dodao da je zanimljiva pojava kriminaliteta kod tih lica i na koji način se oni kažnjavaju, odnosno nekažnjavaju opet se koristeći dvostrukim aršinima u odnosu na državljane Srbije.

O pojavi noćnih patrola, lažnih vesti vezanih za migrante , kao i o licemernim proglasima usmerenim protiv migranata pogledajte u ostatku emisije:

Autor i voditelj: Vesna Veizović

Dveri neće učestvovati na izborima 21. juna Više o tome OVDE.

Izvor: vaseljenska.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA