Najnovije

ĐILAS: Diktatura vlasti ulazi u završnu fazu

Na uništenju svakoga ko digne glavu angažovane su službe, uzurpatori nacionalnih frekvencija, tabloidi, ali i huligani, narko dileri, kriminalci... Kriminalci koji se odjednom, pošto budu uhvaćeni sa kilogramima droge i pušteni na slobodu, sete da treba da optuže nekog iz opozicije da je kriminalac. Ovoga puta je meta Marinika kao najhrabrija žena na srpskoj političkoj sceni - naveo je u saopštenju Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Đilas (Foto: Jutjub)

Podsetimo, na red tabloida, koje kontroliše Aleksandar Vučić, stigla je i Marinika Tepić, potpredsednica SSP-a, koja je danas izložena napadima.

- Ne može Aleksandar Vučić da oprosti Mariniki Tepić Krušik, dokaze o njegovoj povezanosti sa Slobodanom Tešićem, biznisima sa braćom iz Emirata, podatke o prodaji oružja zemljama gde to nikako nismo smeli da uradimo. Ne može da oprosti hirurški precizne podatke ko je koliko desetina miliona evra zaradio na trgovini oružjem pljackajući Srbiju. Ili zahteve da se Republičko tužilaštvo najzad oglasi po pitanju oca Nebojše Stefanovića - rekao je Đilas.

Kako je dodao, "samo najveći zlikovac može ženu kojoj je bilo prećeno od strane kriminalaca i koja je zbog svoje bezbednosti morala da napusti Pančevo, optužiti da je nasilnik i od žrtve napraviti krivca".

- Ali sve je to džaba. Marinika Tepić neće odustati. Ima podršku porodice i nas njenih kolega, ali pre svega ima podršku naroda. I zato, siguran sam u to, do pobede, do oslobađanja Srbije ona neće stati - rekao je Đilas.

Severna Koreja unapređuje nuklearni vojni program! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA