Najnovije

LIDER LDP IZVUKAO KECA IZ RUKAVA: Čeda ide na izbore sa čovekom koji je hapsio Legiju

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da na izbore izlazi sa ljudima koji su učestvovali u akciji Sablja među kojima je i bivši zamenik načelnika DB Zoran Mijatović.

Čedomir Jovanović (Foto: Jutjub)

Na listi će se, kako nam je rekao naći sudije, policajci, tužioci, pripadnici BIA, koji su bili “udarna igla borbe protiv Đinđićevih ubica”.

“Vreme je da pokažemo na čijoj smo strani. Jataka i advokata kriminalaca, ili onih koji su i tada, a i sada su, bili za državu u kojoj su red, zakon i pravda osnova, baza bez koje je svaka nadogradnja nemoguća. To je izbor između Cece, koja je Legiju skrivala, i Zorana Mijatovića, koji ga je hapsio”, rekao je Jovanović.

Zoran Mijatović je bivši zamenik načelnika Državne bezbednosti i svedočio je u procesu za atentat na premijera Zorana Đinđića.

Čuven je po tome što je uhapsio Milorada Ulemeka Legiju nakon njegovog divljanja po “Stupici” nakon rođendana pevačice Svetlane Cece Ražnjatović.

Kako je Mijatović opisao posle pucnjave u ‘Stupici’, Boško Buha, tadašnji načelnik beogradske policije, zamolio ga je da dođe u ovaj klub. Izvesni Veljković, pripadnik JSO, izazvao je nered, a zatim je telefonom pozvao Legiju koji je nekoliko minuta pre tuče napustio proslavu rođendana Cece Ražnatović. Luković se vratio, izvadio pištolj, vikao: ‘Ja sam Legija, ja sam Bog!’ i razoružao policijsku ekipu. Kada je stigao na mesto incidenta, Mijatoviću se, kako piše, činilo da je u toku obračun sa grupom terorista.

“U polumračnoj prostoriji desetak do zuba naoružanih policajaca. Legija obema rukama sa stisnutim pesnicama, u položaju za vezivanje lisicama, udara Buhu u stomak i mumla pijanim glasom: ‘Uhapsi me, pizdo, ako smeš, ja sam te na to mesto postavio, ja ću i da te smenim!’ Legija i Veljković pružaju ruke, a policajac ni makac. U njihovim glavama konfuzija. Ponavljam naredbu više puta, a oni ni da mrdnu. ‘Daj mi lisice’, kažem mladom policajcu, ‘ja ću da ga vežem’. Legija mi pruža ruke, policajac se koleba, skida lisice i sam ih stavlja Legiji na ruke”, opisao je Mijatović hapšenje.

Pročitajte OVDE koji su zahtevi Boška Obradovića da bi prekinuo štrajk glađu.

Izvor: Nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA