Najnovije

CEO SVET SE PODSMEVA ERDOGANU: Turski dronovi uništili "opasne mete" u Libiji (FOTO)

Najnovije fotografije "neprijateljskog vozila" koje je navodno uništila turska vojska u Libiji izazvala je salve podrugljivih komentara na račun Ankare i Redžepa Tajipa Erdogana.

Redžep Tajip Erdogan (Foto: Jutjub)

Fotografija je nastala u Al Karijateu, na zapadu Libije, a na njoj se vidi uništeni kamion krcat lubenicama, koji je navodno dronovima uništila turska vojska.

Ako je to istina, to znači da je Ankara potrošila na desetine hiljada evra da bi uništili metu koja nema nikakav strateški značaj.

Kamion je uništen gotovo u isto vreme kada su se turski i proturski korisnici Tvitera hvalili snimcima uništenih ciljeva u Libiji.

Bez obzira da li je istina ili nije, korisnici društvenih mreža su iskoristili priliku da se narugaju Ankari i Rdžepu Tajipu Erdoganu.

Tako su mnogi kačili snimke Vijama Vahaba, libanskog pro sirijskog političara, koji je pre nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji izjavio sledeće:

- Sada ćemo da pričamo o Erdoganu, tom prodavcu lubenica – počeo je svoju tiradu protiv Turaka Vahab, želeći da predstavi turskog predsednika kao nekoga ko ima šićardžijski i trgovački, a ne državnički um.

U svetlu poslednjih događaja, neki su prepravili te Vahabove reči u Erdogan – uništitelj lubenica.

Drugi su podrugljivo tvrdili da su lubenice ustvari članovi pokreta Fetulaga Gulena, turskog verskog vođe koji je glavna opozicija turskom predsedniku.

Amerika naoružava Ukrajinu! Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA