Najnovije

POKUŠAJ TERORISTIČKOG NAPADA? Dronom ometao američku akrobatsku grupu, za "dlaku" izbegnuta katastrofa! (VIDEO)

Kontroverzni snimak dronom se pojavio na internetu u kojem je čovek koji je kontrolisao letelicu prišao njom na samo nekoliko metara od putanje kojom su se kretali piloti „Plavih anđela“, jedne od najpoznatijih svetskih akrobatskih grupa.

Američki avioni (Foto: Jutjub)

Uz saundtrek iz Top gana, kratak snimak pokazuje šest „Plavih anđela“ u avionima F/A-18 „hornet“ kako iznad Detroita izvode niz zahtevnih manevara.

Tokom snimka se vidi da dron prilazi opasno blizu avionima rizikujući sudar, što je moglo da od vežbe napravi tragediju.

Kako je naveo sajt Ejviejšonist (Aviationist), snimak je prvobitno objavio korisnik koji je sve naloge na društvenim mrežama uskoro ugasio, ali su drugi ljudi video-materijal ponovo okačili na Jutjub.

Korisnik koji je ponovo postavio snimak napisao je da je to „jedna od najneodgovornijih, glupih, nesmotrenih, moronskih i veoma opasnih stvari koje sam ikada video da je neko sa dronom uradio“.

On je takođe poslao materijal i drugim vladinim bezbednosnim agencijama da istraže i pronađu onoga ko je kontrolisao dron.

Opsadno stanje glavnog grada Republike Srpske! Više o tome OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA