Najnovije

SRBOMRZAC BAJDEN SE OBRUKAO U EMISIJI: Milioni Amerikanaca mrtvi?!

DŽo Bajden još jednom izazvao lavinu zbog svojih čudnih oratorskih sposobnosti, ovog puta nakon što je bivši kandidat za potpredsednika vlade i demokratski kandidat pokušao da objasni koliko je Amerikanaca umrlo od koronavirusa.

DŽo Bajden (Foto: Jutjub)

Govoreći tokom „virtuelnog okruglog stola“, Bajden je tvrdio da bi igranje „igre krivice“ tokom tekuće zdravstvene krize bilo kontraproduktivno. Ali kada je došlo vreme da se tačno objasni za šta političari mogu jedni druge kriviti, predsednički kandidat je zastao.

„Nalazimo se usred pandemije koja nas je koštala više od 85.000 radnih mesta do danas. Životi miliona ljudi, milioni ljudi, milioni poslova “, primetio je, očigledno brkajući broj smrti sa brojem izgubljenih poslova u zemlji.

Prema trenutnom podacima koji je vodio Univerzitet DŽon Hopkins, u SAD je registrovao oko 86.000 smrtnih slučajeva povezanih sa Kovidom. Na ekonomskom frontu, više od 36 miliona Amerikanaca zahtevalo je beneficije zbog gubitka posla od kada je kriza počela u martu.

NJegov gaf brzo je postao meta ismevanja na društvenim mrežama.

„Da li je to dostupno na govornom i koherentnom engleskom?“ Pitala je Lauren Boebert, republikanka koja se kandiduje za kongres u Koloradu.

Još jedan komentar konstatovao je da se izjave Bajdena naizgled ne razlikuju od satiričnog Tviter fida koji generiše lažne "uvrede", inspirisane DŽoom Bajdenom.

Nažalost, ovo nije prva greška Bajdena dok pokušava da okupi demokrate uoči novembarskog obračuna sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Poznato je da redovno meša reči, što često rezultira besmislenim tvrdnjama.

U februaru je obećao da će imenovati prvu ženu Afroamerikanku u Senatu SAD, ukoliko on postane predsednik. U ranijem ispadu rekao je pristalicama svoje predsedničke kampanje da se kandiduje za Senat.

Dačić predviđa građanski rat u Crnoj Gori! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA