Najnovije

"ONO ŠTO SU POČELI HITLER I MUSOLINI, NASTAVLJAJU NATO I CRNOGORSKA VLAST!": Mitorpolit Amfilohije oštro prozvao Podgoricu

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u liturgijskoj besedi u crkviSvete Trojice u Donjem Ostrogu kazao je da se vlast Crne Gore odrekla Svetog Vasilija Ostroškog, Svetog Petra Cetinjskog, Svetog Petra II Petrovića NJegoša, lovćenskog tajnovica, mitropolta Joanikija (Lipovca) sveštenomičenika, da se odriče dela Petrovića, odriče i žrtvuje Kosovo i Metohiju.

Mitropolit Amfilohije (Foto: Jutjub)

Prema rečima mitropolita, crnogorska vlast priznala je šiptarsketeroriste, koji su stid i sram čestitoga albanskog naroda. Delo koje su u Evropi započeli Hitler i Musolini, danas nastavljaju savremeni nacifašisti pod vidom NATO pakta. Crna Gora prihvata da bude deo onih koji su pobili i našu decu u Murino i stotinu druge dece i naroda.

- Srušeno je 150 hramova, srušene su bolnice, mostovi, fabrike, razoreni putevi... To je ono što ovi na vlasti priznaju kao dobro, kao spasenje Crne Gore i neće da donesu normalan zakon kao što donose svi u Evropi u odnosu na Crkvu i verske zajednice. Na ustašoidnom zakonu o slobodi veroispovesti crnogorska vlast hoće da gradi budućnost Crne Gore- poručio je mitropolit Amfilohije.

Boško Obradović razbio policijski čas u Čačku! Više o tome OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA