Najnovije

NOVAK ĐOKOVIĆ "IZ SENKE" VODI VELIKU BITKU ZA SRBIJU: Ovako pokušava da okonča nezavisnost lažne države!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je nedavno da će uskoro biti otvoren konzulat u Monaku i podsetio da je počasni konzul naše zemlje u toj zemlji stric Novaka đokovića.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Dačić je kazao da je Srbija treba da u diplomatiji što više ” koristi svoje brendove” kao što je srpski teniser i otkrio da Novak ima ulogu "iz senke" u borbi protiv nezavisnosti terorističke tvorevine, jer mnogi svetski državnici pitaju za njega, a dobijaju na poklon i lopticu ili reket sa njegovim potpisom.

- Novak je uvek pitao šta možemo da uradimo, radovao se svakom povlačenju priznanja okupirane srpske pokrajine. Mnogi svetski državnici su me pitali za njega, a ja sam ga zvao da im pošalje lopticu ili reket sa autogramom - rekao je Dačić.

Podsetimo, teniska reprezentacija Srbije burno je proslavila osvajanje ATP kupa u Australiji u januaru.

Novak Đoković je snimio delić atmosfere u svlačionice, u kojoj je zagrmeo i "Vidovdan", a zatim i "Luda po tebe", uz začikavanje Dušana Lajovića, koji je nosio opremu koja je podsećala na bugarsku zastavu zbog rasporeda boja.

Nakon toga takozvani ambasador lažne države Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem društvene mreže Tviter napao je jednog od najboljih tenisera ikada, Novaka Đokovića.

Ono što je isprovociralo Albanca jeste proslava srpskih tenisera nakon osvajanja ATP kupa i pevanje čuvenih srpskih pesama.

Novak je i ranije pevao Vidovdan, a poznato je i da je ponosan na svoje korene sa Kosova.

I Novakov otac Srđan je nedavno u intervjuu poručio da je Kosovo za Srbe sveta srpska zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim i da nikada ne smemo da se odreknemo Kosova, jer smo se onda odrekli svog identiteta i istorije, kao i da će Kosovo uvek biti srpsko.

I sam Novak iz senke vodi bitku i daje doprinos u lobiranju i diplomatskoj borbi. Podsetimo i da je nedavno njegova majka Dijana otkrila da je bio na meti albanskih terorista, nakon što se usprotivio jednoglasnoj nezavisnosti lažne države 2008. godine, pa su ga svojevremeno na jednom velikom turniru čuvali specijalci jer je postojala opasnost da mu je život bio ugrožen.

Švajcarski Blik posebno se bavio ovom temom i istakao u naslovu da Novak želi da okonča nezavisnost okupirane srpske pokrajine, pozivajući se u tekstu na pomenutu izjavu Ivice Dačića o Novakovoj ulozi u diplomatskoj borbi.

Nema sumnje, ovaj Novakov potez će naići na simpatije ljudi u Srbiji, jer se nikada nije stidio srpskog porekla i uvek je ponosno pronosio slavu Srbije u svetu.

Ko tvrdi da je Beograd omiljeni partner Vašingtona, saznajte OVDE!

Izvor: Telegraf

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA