Najnovije

Plaćam suprugu za analni i oralni seks! Ona ne može da mi kaže "ne"!

Mnogi ljudi bračne i ljubavne krize jer su njihova očekivanja u vezi zajedničkog života uglavnom nerealna, zbog čega se kasnije obraćaju brojnim stručnjacima, poput psihologa i seksologa, u nadi da reše svoje probleme.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Tako je jedan anoniman muškarac iz Australije u iskrenoj ispovesti na australijskom portalu News. com  pitao eksperte da li je u redu da plaća svoju ženu za seks.

Nakon iznošenja svoje privatnosti, oglasio se bračni terapeut Ajsa Mekimi koja je iskazala da je takva vrsta dogovora zabrinjavajuća i može biti znak emocionalnog zlostavljanja.

U svojoj poruci muškarac je objasnio da se dosetio ove ideje nakon što je prošlo "više od godinu dana" od kada je poslednji put imao oralni seks.

- Kako odvojeno vodimo finansije, jer je moja supruga neodgovorna, došao sam na jednu ideju: Svaki put kada mi samoincijativno pruža oralni seks, od predigre do vrhunca, plaćam joj 30 dolara, što se obično događa jednom u dve nedelje. Dogovor je kada to želim ona ne može da mi kaže "ne" - napisao je ovaj suprug.

Muškarac je objasnio da povremeno plaća supruzi 200 američkih dolara za analni seks.

Povrh svega toga, par, koji je zajedno osam godina i ima dvoje male dece, ima seks jednom ili dva puta nedeljno, a ova vrsta intimnosti se ne naplaćuje.

- Da li se ovakav dogovor za plaćanje seksa uznemirujućim ili je sasvim u redu? Imam jak seksualni nagon, smatram da moram da ejakuliram najmanje dva puta dnevno i zato predlažem ovu ponudu i smatram da oboje nešto dobijemo - napisao je on.

Ajsa Mekim se odmah oglasila i napomenula da je ovakva vrsta odnosa veoma nezdrava, a u najgorem slučaju može da predstavlja zlostavljanje u porodici.

- I vi imate nekakav "dogovor" gde vaša žena ne može da kaže ne. To znači da sve što se događa između vas nije saglasno. Samo zato što se vaša supruga "složila" sa tim, to ne znači da nije nasilje. Čujem da je ovo sporazum koji ste zajedno sklopili u pokušaju da stvari funkcionišu između vas, ali postoje zdraviji načini na koje biste to mogli da postignete - upozorava stručnjak.

Veličina uopšte nije bitna, a šta dovodi do vrhunca svaku ženu pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA