Najnovije

PREMIJER CRNE GORE PONOSAN NA DIVLJAČKE SCENE SA PROSLAVE 21. MAJA: "Pokazali smo kako se voli svoja država"

Premijer Crne Gore Duško Marković osvrnuo se kratko na jučerašnji dan i ''proslavu'' 21. maja. Uz fotografiju sebe kako korača kroz Nikšić, Marković je napisao:

Duško Marković (Foto: Vlada Crne Gore)

- Zahvaljujem se svim građanima koji su dostojanstveno i sa emocijom obeležili Dan Nezavisnosti, praznik koji pripada svima koji poštuju državu Crnu Goru. Posebno poštovanje iskazujem prema crnogorskoj omladini, jer su i ovih dana - ponosom i ljubavlju - pokazali kako se voli svoja Crna Gora.

Ovaj tvit i poruka Markovića dolaze nakon divljačkog ponašanja navijača 21. maja, dizel bon kolektora i patriJota koji su svoje okupljanje završili na najprikladniji način - masovnom tučom u centru grada.

Podsećamo da mere NKT su još uvek na snazi, pa samim tim su i vinovnici ove makljaže i dokazivanja odanosti tekovinama 21. maja u krivičnom prekršaju i očekujemo da tužilkaštvo i policija reaguju i uhapse sve učesnike.

Takođe, moramo da podsetimo NKT i na kršenje mera od strane predsednika DPS Mila Đukanovića, pa očekujemo i krivičnu prijavu protiv njega.

Milovom Crnom Gorom se ori pesma posvećena terorističkoj OVK! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA