Najnovije

DESNIČARI OPTUŽUJU SPS: Srpska Desnica ukazuje na laži "crvene duboke države"

Gradski odbor Srpske Desnice iz Valjeva, komentarišući navode lokalnog portala da Komesarijat za izbeglice i migracije predviđa otvaranje najvećeg kampa za migrante na teritoriji Republike Srbije upravo na području Valjeva, ističe da je u pitanju lažna vest plasirana preko pomenutog portala od strane crvenog dela duboke države (postoji i žuta duboka država). Srpska Desnica kao izrazito anti-imigraciona stranka, protivi se bilo kakvoj ideji postojanja kampova za imigrante, ali smo jednako i protiv širenja lažnih vesti od strane onih koji su celu Srbiju, a pogotovu Valjevski kraj svojom politikom kažnjavali zbog četništva.

Miša Vacić (Foto: Srpska Desnica)

Funkcioner Srpske Desnice i predsednik Gradskog odbora Ivan Nešković podseća svoje sugrađane da je vođa Srpske Desnice Miša Vacić prvi uputio poziv predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, da sa dodatnim snagama bezbednosti zatvori jugoistok zemlje da bi sprečio novi talas migranata, što je par dana potom i učinjeno.

Nešković ovom prilikom, takođe javnosti Kolubarkog kraja i Srbije otkriva da iza lokalnog portala, čiji je glavni urednik priveden zbog plasiranja lažne vesti o otvaranju migracionog kampa, stoji nosilac liste SPS-a za Valjevo. 

- SPS je na vlasti od 1945, bili su takođe deo žute hunte koji je srušio državu 5. oktobra i već tri godine kasnije prepakovali SPS zarad ličnih interesa vođenih niskim strastima, postaje deo žutog režima. SPS je deo i današnje vlasti u kojoj se vrlo neprincipijelno ponaša, često napadujući državu kada je opozicija, dok kad su u pitanju plate i privilegije koje državna funkcija daje, tada se ne bune. Zato je vreme da građani na predstojećim izborima i žutoj i crvenoj dubokoj državi i pro-nato opoziciji i licemernim elementima u vlasti kaže zbogom, a poverenje pruži novim mladim narastajućim snagama Desnice. Mi, srpski desničari, imamo patriotsku dužnost da uvek branimo istinu, kao što su naši slavni četnici bili spremni da daju svoje živote za odbranu slobode Srbije, zato podsećajući ponovo da je Valjevo dosta trpelo komunistički teror, moramo pobediti sve levičarske elemente, počevpti od Socijalističke partije Srbije, pa nadalje na sve derivate nastale od levičarske Demokratske stranke. Naše Valjevo je četničko Valjevo, ne smemo dozvoliti da naslednici komunjara uništavaju budućnost. Ne smemo ponoviti greške. Ne smemo im dozvoliti opstanak na vlasti (crvenima) niti povratak na vlast (žutima). Moramo da budemo jedinstveni u tome da se pošast poput levičarsko-liberalne tiranije više nikada ne povampiri.- rekao je Nešković.

On još dodaje da nijedna porodica ne treba da brine za svoju bezbednost, bila lažna ili prava vest o migrantima. 

- Srpska Desnica će svojom borbom za domaćinsku Srbiju sprečiti dolazak novih, ali i učiniti odlazak sa vlasti političkih opcija koji žele da dovedu migrante i koje se u borbi protiv svojih koalicionih partnera koriste izmišljajući lažne vesti, jer ako su takvi prema svojim partnerima u vlasti, kakvi su onda prema svojim građanima? Srpska Desnica ističe da se naša čast naziva i vernost i da građani koji se odluče da nam ukažu poverenje, a i politički subjekti koje sutra Srpska Desnica prihvati za partnera, da to moraju da znaju.- zaključio je Ivan Nešković.

Nicović otkrio ko stoji iza stvaranja nezavisne Crne Gore! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA