Najnovije

Srbinu odlikovanom u DNR-u preti izručenje Srbiji: Naprednjaci mu napakovali privredni kriminal dok je bio na frontu!? (VIDEO)

Srpskom dobrovoljcu iz Donjecke Narodne Republike Goranu Ćiriću preti da od strane Rusije bude izručen Srbiji. On je u Srbiji osumnjičen za privredni kriminal, ali koji se odigrao u vreme dok je Ćiriić uveliko bio na frontu u Donbasu. NJegov kum snjajperista Dejan Berić tvrdi da su u montirani slučaj umešani i ljudi iz SNS.

Goran Đirić (Foto: Jutjub)

Dejan Berić u izntervjuu za Centar govori o Ćiriću, takođe odlikovanom heroju donbaskog ratišta, koji se više od pola godine nalazi u rostovskom zatvoru po sumnjivoj poternici iz Srbije, koju, kako tvrdi, režim Aleksandra Vučića koristi kako bi se dočepao još jednog srpskog heroja kojem će, čim ga dopreme u Srbiju, suditi na osnovu sramotnog zakona o učešću u ratnim dešavanjima u drugim državama.

Knjigu “Mrežni ratovi” Aleksandra Dugina i Leonida Savina možete naručiti OVDE.

Berić tokom intervjua ukazuje i na moguću povezanost ovog slučaja sa nedavnim prebijanjem čuvenog advokata Gorana Petronijevića u centru Beograda, zatim ko je sve Vučičevim službama dostavljao informacije o srpskim ratnicima u Donbasu, kao i prave razmere progona kojem su svi srpski dobrovoljci izloženi zbog toga što su, kako ističe Berić, hteli da vrate dug bratskom ruskom narodu.

Zašto se Srđan Nogo sastao sa ubicom investitora Cokom Stojanović saznajte OVDE.

Izvor: Pravda/Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA