Najnovije

U DOBA MEDIJSKOG MRAKA, ON ŽELI DA NAM ZAMRAČI I RASUĐIVANJE! Vučić: Nikad nije bilo više opozicionih medija! (VIDEO)

"LJudi, dajte malo Vučića na TV, ne možemo više da gledamo ovu opoziciju", rečenica je koju sasvim sigurno u Srbiji nećete čuti. Ipak, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi drugačije.

Aleksandar Vučić (Foto: predsednik.rs)

Piše: Predrag Đukanović

Ako pogledate ljudi, nikada oni koji su bili protiv vlasti nisu imali ni približno toliku ni medijsku podršku, ni prisustvo u javnosti, nikada u istoriji višestranačkog parlamentarizma u našoj zemlji od 1990. godine na ovamo - rekao je predsednik Vučić.

I to je tačno. Kako dovoditi predsednikove reči u pitanje? Zar ovaj narod ne vidi da se sa ekrana ne skidaju Đilas i Šolak tajkunska kompanija, u paketu sa "propalim narkomanom" Trifunovićem i "NATO" Jeremićem. Ovaj opozicioni blok vodi tako brutalnu kampanju protiv vlasti, da je neverovatno da niko neće predsedniku Vučiću da pruži priliku da odgovori. Sramota.

Zbog toga on mora da organizuje proteste. Zbog toga on mora da izvede pristalice da pale baklje usred policijskog časa. Da se bune. Da izvrše pritisak na javnost, ne bi li vlasnici nacionalnih frekvencija najzad popustili i otvorili vrata predsedniku Vučiću da i on kaže šta ima.

Međutim, ovakva slika i ovakva stvarnost počeli su nekako da blede u poslednje vreme. Izgleda da mikrofon koji koristi predsednik sve više šušti. Sve manje do naroda dopiru ove i ovakve izjave, a sve je glasnija neka buka koju proizvode građani. Te buke nema na nacionalnim frekvencijama, niti na Radio-televiziji Srbije. Ta buka dignuta je protiv ove paralelne stvarnosti.

Ideja da opozicija nikad nije više bila zastupljena u medijima može biti i tačna, jer predsednik samom sebi izigrava i bira opoziciju. U jutarnjem pojavljivanju predsednik Srbije je vlast, a u večernjem Aleksandar Vučić je opozicija. U međuvremenu, u medijima se pojavljuje još predstavnika opozicije, a lider među njima je Aca Lukas.

Onda ni ne čudi što građani bukom u 20.05, pokušavaju da nadjačaju ove učesnike političke scene u Srbiji.

Poslanik SNS-a priznao da se stranka raspada! Više o tome OVDE.

 

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA