Najnovije

VIDAKOVIĆ: Kad je reč o Đilasu i Vučiću, reći ću samo "vrana vrani oči ne vadi" (VIDEO)

- Grešan sam beskrajno, ali mirno spavam, mogu da idem gradom mirno...mene ljudi uglavnom vole što je čudno. veoma je mali broj onih koji će se zgroziti na moje ime. Za 35 godina karijere je uspeh da te niko nije omrznuo, kaže za sebe Branko Bane Vidaković, poznati glumac i novi sagovornik emisije "Promentej", TV produkcije Helm Kast.

Bane Vidaković (Foto: Jutjub)

- Nisam još u fazonu da odem odavde, svet se u međuvremenu pokvario, ne žuri mi se iskreno pokvario se svet pa mi se nigde ne ide, ranije smo Ameriku gledali kao obećanu zemlju, sada nisam siguran, poslednji put sam se vratio tužan iz NJujorka on ne liči na sebe, postao je dosadan, ljude snimaju svuda kamerama, stopostotni nadzor. Tako je u celom svetu. Ne može se više kao što smo Boris Komnenić i ja spavali u parku pored Ajfelove kule, da vam ne dođu neki specijalci. Surove obračune sa policijom vidim svuda u svetu. Prisustvovao sam da usred Šanzelizea gledam robokap policajce koji šutiraju dvojicu tamnoputih klinaca, i žene koje vrište. Kada su im tražili dokumenta izvadiše francuske pasoše, i naravno ovi besni što su ih zeznuli time, a jedan kaže vidim živiš tamo i tamo, šta ćeš u ovom delu grada?! E to je svet danas, kaže Vidaković koji priznaje da je bio suviše naivan kada je mislio da će se nešto promeniti revolucijom.

- Neću glasati, on će pobediti, a ovo sve mu treba zbog sujete i samozaljubljenosti. Vučić toliko dugo nema opoziciju da nije ni čudo što je poludeo i umislio da je car. Ima čitav red glumaca koji čekaju da ga pozove, ipak scensko osmišljavanje je prepušteno najverovatnije Bebi Popoviću. Gustav Grignes je spremao Hitlera da kreće iz donje lage laganim tempom da se podiže, da kreće gestikulacija od sklopljenih ruku do podizanja tona, krešenda...svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, krivi smo kada smo se pobunili izgradili novi sistem koji će sprečiti kumovske veze krađu, nameštanje korpuciju, nego smo samo prekobrcnuli. narod i danas govori sa nostalgijom o Slobinom vremenu jer je moglo da se mulja. On je puštao da se mulja a ovaj narod veoma voli da mulja. Očekujemo da neko častan i pametan uđe u borbu, pa ko će sa ovim prostacima da izađe na kraj? Treba nam neko kome neće da bude muka da to uradi.

A zašto Trifunović nije dobar izbor za političkog oponenta Vučiću, zašto Vučić ne hapsi nikog koga optužuje da je lopov, i da li se u Đilasovom slučaju čini ispravnim izreka "vrana vrani oči ne vadi", a Nikolić i dalje živi u vili koju plaćaju građani Srbije pogledajte u videu.

Pročitajte OVDE   kako se Marić izlanuo u emisiji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA