Najnovije

SKROZ GOLA! PROCURIO EKSPLICITNI SNIMAK DRAGANE MITAR: Ovako je mamila Eda dok je bio sa ženom (FOTO 18+)

Zadrugar Edis Edo Fetić je mesecima u "Zadruzi" tvrdio da se od svoje supruge Zilhe i njihove ljubavi oprostio još davnih dana. Međutim, sve više isplivavaju dokazi koji ukazuju na suprotno.

Dragana (Foto: Instagram)

Naime, Edo je bio u nikad većoj ljubavi sa svojom suprugom pred sam ulazak u rijaliti, i to je vešto krio. Razlog je bila njegova sadašnja ljubavnica Dragana Mita, zbog koje je kako se tvrdi navodno i ušao u "Zadrugu".

S druge strane, zadrugarka i Edova ljubavnica Dragana Mitar, sebe ne smatra odgovornom za mešanje u njihov brak uprkos mnogim osudama javnosti i zadrugara, niti smatra da je ona bila ta koja je Edisa naterala da počini preljubu sa njom. 

Fetićeva supruga je nakon svega što joj je muž javno priredio podnela tužbu protiv njega, dok se on ne obazirujući se na to, u javnosti redovno pojavljuje sa ljubavnicom, najčešće ispod jorgan planine.

No, pre izvesnog vremena je isplivao privatni snimak Dragane Mitar, eksplicitnog sadržaja u kome se dotična ljubavnica pojavljuje gola, širi noge, pokazuje svoj polni organ, silikonske grudi i sve to zabeležava svojim mobilnim telefonom. Predpostavlja se, samo za Fetićeve oči dok je on još uvek tada bio sa svojom ženom Zilhom.

Kakvu će buru ovo izazvati u Beloj kući, ostaje da vidimo.

Procurio necenzurisan snimak gole Ane Korać koji možete pogledati OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA