Najnovije

ŠEŠELJ: Izbori 21. juna kako bi se stanje normalizovalo, a tenzije smanjile

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je FoNetu kako je ta stranka saglasna da izbori budu 21. juna, kako bi se stanje u zemlji što pre normalizovalo, a tenzije u društvu smanjile.

Aleksandar Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj je rekao i da je na sastanku izneo predlog SRS za iz mogućeg straha građana od epidemije koronavirusa se ne održavaju u kampanji javni skupovi na otvorenom i zatvorenom prostoru, već da alternativa bude veće učešće i prisutnost političkih stranaka u elektronskim i štampanim medijima.

"Videli smo mesecima da je Regulatorno telo za elektronske medije ta institucija oko koje se lome koplja, pa hajde da vidimo tu ulogu REM. Svi politčki učesnici na izborima treba da budu ravnopravno predstavljeni, pre svega u medijima sa nacionalnom frekvencijom, onda i na lokalnim i u štampanim medijima", rekao je Šešelj.

On smatra i da je atmosfera proteklih dana, sa lupanjem u šerpe i lonce, ali i paljenjem baklji po krovovima zgrada, veštački stvorena i nepotrebna.

"Mislim da svi koji lupanjem u šerpe iskazuju nezadovoljstvo nisu glasači ili simpatizeri Dragana Đilasa i drugih, a i ta kontrakampanja koja se događa je nepotrebna", rekao je Šešelj i ocenio da takve stvari po pravilu vide u sukob.

Ova amfibijska zver je naslednik legendarnog kineskog lakog tenka! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA