Najnovije

OGLASIO SE DEMOKRATSKI FRONT: Nacisti iz uredništva RTCG emitovanjem Tompsona ciljano provociraju srpski narod!

Demokratski Front u svom novom saopštenju smatra da kompletno uredništvo TVCG treba pod hitno da podnese ostavku, nakon što je jutros na prvom programu puštena muzička numera poznatog ustaškog prvaka Marka Perkovića Tompsona. Kažu da se radi se o ciljanoj provokaciji usmerenoj ka srpskom narodu u CG, SPC i svima koji poštuju vrednosti tradicionalne Crne Gore.

Demokratski Front (Foto: Jutjub)

„Međutim, Tompson i slični priliče onome što je duh RTCG i jasno nam je da od te ostavke neće biti ništa, jer su dukljanski nacizam, antisrpstvo i antipravoslavlje postali simboli takozvanog javnog servisa, ali smo dužni da, zbog građana koji su prinuđeni da plaćaju taj medijski otpad, skrenemo pažnju na to kakve protuve upravljaju praktično glavnim institucijama ove zemlje” saopšteno je iz tog političkog saveza.

Oni su istakli da ovakvi ispadi, sa nacističkom pozadinom, učestali su od strane režima i njegovih struktura i samo se potvrđuje ono na šta je upozoravao i naš veliki patrijarh Irinej – da današnja Crna Gora podseća na NDH.

„Takođe, nemamo uopšte bilo kakvo poverenje u Savet RTCG, koji je napunjen ljudima iz vladajućih stranaka i kao takav zadužen da podstiče antisrpsku kampanju na ovom partijskom mediju. Na nama je da zapamtimo sve one koji su za račun Mila Đukanovića godinama širili mržnju prema srpskom narodu, SPC, tradicionalnoj CG, kako bi u vremenu koje je pred nama takvi odgovarali, zajedno sa šefom režima, za sve što je urađeno ovom narodu”, zaključili su iz DF.

RTCG na Dan pobede emitovala Tompsonov spot! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA