Najnovije

ULTIMATUM RADULOVIĆA I DJB OPOZICIJI: Imate rok od 48 sati...

"Dosta je bilo" danas je dao rok od 48 sati celoj opozicijii da se vrati na originalni dogovor o bojkotu i da otkaže učešće na predstojećim izborima na svim nivoima. Oni su danas saopštili da su prikupili 10.400 potpisa za predaju liste za izbore, ali da su spremni na bojkot ako se ostatak opozicije bude držao ranijeg dogovora.

Saša Radulović (Foto: Jutjub)

- DJB već duže od godinu dana govori da je bojkot sredstvo, ne cilj. Cilj su fer i pošteni izbori. Cilj bojkota nije ni pobeda nad Aleksandrom Vučićem. Cilj su fer i pošteni izbori na kojima će glasači doneti odluku koga će podržati. Da bi bojkot kao sredstvo imao ikakvu šansu da postigne cilj, iza bojkota mora da stane cela opozicija: ceo SzS, PSG i DJB. Podsećamo da je bojkot prvo načeo SzS tako što su na izbore izašli Zelenović iz Šapca, Paunović iz Paraćina, Stamatović iz Čajetine i 1 od 5 miliona. Bojkot je na kraju dotukao Sergej Trifunović iz PSG. Uz njih se na različite načine šlepaju i Boris Tadić, Zoran Živković i članovi DS-a na lokalima, po različitim grupama građana. DJB razume opravdanu ogorčenost građana na ovakve postupke opozicije – saopštava DJB.

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba” Slobodana Stojičevića možete naručiti OVDE.

U DJB kažu da su ovim prikupljanjem potpisa u praktično nemogućim uslovima pokazali snagu organizacije i potvrdili da je u Srbiji moguće prikupiti potpise i podršku dobiti direktno od građana, bez obzira na potpun medijski mrak i direktne opstrukcije vlasti koja prikuplja potpise za sve ostale liste osim za DJB.

- Na ulicama Srbije smo i dobili direktnu potvrdu od naroda da je podrška našem pokretu i našoj listi Suverenista jaka. Rok koji je DJB dao ističe u sredu u podne. Nakon tog roka, DJB će objaviti svoju konačnu odluku o izlasku na izbore – navedeno je u saopštenju.

Oko čega su se razilši Srđan Nogo i Branko Dragaš saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA