Najnovije

ŠOK! HUŠKAJU VOJSKU NA TRAMPA: Bajden ima podršku za šokantan potez (VIDEO)

Bivši potpredsednik i trenutni najverojatniji demokratski predsednički kandidat DŽo Bajden uveravao je Si-En-En da će Donald Tramp biti uklonjen iz Bele kuće od strane vojske ako odbije da prizna svoj izborni poraz.

Donald Tramp, Majk Pens, Mark Esper (Foto: Flickr)

Gost na televiziji Si-En-En, u četvrtak, 11. juna, najverovatniji demokratski predsednički kandidat DŽo Bajden rekao je da je “njegova najveća briga to što predsednik Donald Tramp “pokušava da ukrade ove izbore”.

Upitan o pretpostavci poraza Donalda Trampa nakon čega bi on odbio da napusti dužnost, bivši potpredsednik izrazio je uverenje da će vojska intervenisati.

“Obećavam vam, apsolutno sam uveren, da će ga brzo ukloniti iz Bele kuće”, uveren je Bajden.

Dodao je da je “vrlo ponosan” na vojnike koji su nedavno kritikovali Donalda Trampa i da je u oružanim snagama “bilo puno visokih oficira koji su govorili da nismo vojna država”.

Demokrata iz Kongresa, Sedrik Ričmond, ponovio je Bajdenove komentare. Takođe je govorio o mogućoj vojnoj intervenciji kako bi se osigurao prenos vlasti ako odlazeći predsednik odbije da prizna svoj izborni poraz.

“Verujem da će generali i drugi intervenisati kako bi osigurali miran prelaz vlasti”, rekao je Ričmond.

Ranije je izvšteno da je između predsjednika i ministra odbrane Marka Espera izbio sukob zbog korištenja oružane sile za zaustavljanje protesta izazvanih smrću DŽordža Flojda. Odbijanje šefa Pentagona da koristi trupe razljutilo je predsednika i nateralo ga da razmotri otpuštanje.

Šef NATO-a izdao dramatično upozorenje zapadnom svetu! Više o tome OVDE.

Izvor: logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA