Najnovije

"ISTA KAO TRAMP": Proračunata prva dama! Nova knjiga otkriva koliko je svet imao pogrešan utisak o Melaniji i kakva je ona zapravo

Nakon što je Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima 2016. godine, njegova supruga Melanija odbijala je preseljenje u Belu kuću i to je koristila kako bi ponovo otvorila raspravu o predbračnom ugovoru i obezbedila sebi i svom sinu bolje uslove, otkriva nova knjiga o prvoj dami.

Melanija Tramp (Foto: Jutjub)

To što se prva dana nije uselila u Belu kuću odmah nakon Trampove inauguracije početkom 2017. godine tada je zvanično objašnjeno time da nije želela da prekine školovanje njihovog sina Barona u NJujorku. To je pokrenulo talas medijskih spekulacija da je brak Melanije i Trampa ped pucanjem, kao i kritika zbog toga što je posebno obezbeđenje za Melaniju i Barona američke poreske obveznike koštalo milione dolara.

Međutim, nova knjiga novinarke "Vašington Posta" Meri DŽordan, od koje je njena medijska kuća dobila primerak pre zvanične objave, tvrdi da je još jedan razlog za Melanijin kasni prelazak u Belu kuću bilo pregovaranje o njihovom prebračnom finansijskom sporazumu.

- DŽordan otkriva ... da je prva dama takođe koristila odlaganje odlaska u Belu kuću kao polugu za pregovaranje o svom predbračnom ugovoru sa predsednikom Trampom. Prvoj dami je trebalo vremena da se ohladi i izmeni svoj finansijski dogovor sa Trampom. Ona je to nazvala "brigom o Baronu" - navodi "Vašington Post".

Izmena predbračnog ugovora se odnosila na to da Baron ne bude izbačen iz porodičnog biznisa.

- Želela je dokaz napismeno kada je reč o finansijskim mogućnostima i nasledstvu vezanom za sina Barona, odnosno da će biti materijalno tretiran bolje u odnosu na ostalo troje dece - dodaje se u knjizi.

Knjiga nazvana "Umetnost njenog posla: Neispričana priča Melanije Tramp" temelji se na više od stotinu intervjua sa ljudima koji Melaniju poznaju iz raznih faza njenog života, od njenog detinjstva u Sloveniji, pa sve do vremena u Beloj kući.

Portret prve dame koji uskoro izlazi na 286 stranica drastično se razlikuje od ideje koju javnost obično ima o Melaniji - tužne žene koja se protiv svoje volje našla u ulozi prve dame. Naprotiv, prema knjizi ona je snažna žena koja podržava svog supruga politički i odlučno se bori da obezbedi mesto Baronu u porodičnom poslu.

- Ono što se pojavljuje je slika lične ambicije nalik Trampovoj - piše "Vašington Post".

Ipak, predstavnici odnosa sa medijima koji zastupaju Melaniju Tramp navode da je reč o izmišljotinama.

- Još jedna knjiga o Melaniji Tramp sa lažnim informacijama i izvorima. Ova knjiga spada u fikciju - navela je Stefani Grišam iz odnosa sa javnošću.

Ruski najnoviji raketni sistem ostaviće svet bez daha! Zbog ovoga ih se plaše!  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA