Najnovije

"TO ŠTO POJEDINI EU POSLANICI RADE JE TEROR": Vučić oštro reagovao na primedbe evroparlamentaraca

To što rade određeni evroparlametarci je teror, kaže predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, komentarišući primedbe pojedinih poslanika Evropskog parlamenta na stanje demokratije u Srbiji.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Govore da hoće da pričaju sa članovima REM koji njima odgovoraju. Pozivaju se na institucije, a krše ih sve vreme. I drže nam pridike i predavanja, što nikakvog smisla nema - rekao je Vučić u intervjuu za Večernje novosti.

Dodao je da, koliko god "gadosti" da izgovore kroz regionalne medije, gde je, ocenjuje Vučić, koordinisana kampanja, evroparlamentarci ne mogu da smanje podršku naroda koju ima.

Vučić, komentarišući to što pojedini opozicioni lideri pišu poslanicima Evropskog parlamenta, primećuje da ne može neko da traži podršku naroda Srbije, a da onda izađe pred EU i kaže da prijavljuje predsednika, jer ima najbolje odnose sa Kinom.

- A, to svi znaju, ja to nisam tajno radio. Nemačka vojna komanda je za vreme Drugog svetskog rata apelovala je da neće da prima denucijantske prijave u Beogradu, jer ih je bilo previše. E, to vam je to - zaključuje Vučić.

Ruska vojska pretrpela žestok napad! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA