Najnovije

BBB napali delije, pa bežali u Vukovaru od Srba: I grobar uleteo za navijače Zvezde protiv Hrvata

Vukovar je u četvrtak uveče 18. juna bio poprište pravog uličnog rata navijača! Naime, ogranak Bed Blu Bojsa iz Vukovara napao je delije iz ovog grada, a ne grobare, kako se prvobitno mislilo i kako su objavili hrvatski mediji.

Tuča BBB i delija (Foto: printskrin)

Kako se saznaje iz izvora bliskih navijačkim grupama u Vukovaru, pristalice Dinama iz Zagreba imale su dojavu o kretanju delija iz Vukovara, te su ih napali dok su sedeli u jednom kafiću, naoružani motkama i bakljama.

Nastao je opšti haos, koji je dokumentovan i snimcima, a prema novim informacijama deblji kraj izvukli su hrvatski navijači, ali je povređenih bilo na obe strane.

Hrvatski mediji obavestili su da je u vukovarskoj bolnici posle tuče šest osoba zatražilo lekarsku pomoć, a privedeno je 16 učesnika tuče. Jedan teže povređeni je i među navijačima Zvezde.

Grobar uleteo za delije, pa ga uhapsili

Mediji su pisali o tuči grobara i BBB zato što je jedan navijač Partizana, koji se našao na istom mestu u trenutku napada na delije uskočio u pomoć srpskim navijačima i na kraju je uhapšen. Na osnovu njegovog hapšenja, mediji su zaključili da je u pitanju bio sukob grobara i BBB.

Urnebesni snimak Novaka Đokovića pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA