Najnovije

KORONA POKOSILA I "MARAKANU"! Pozitivna petorica fudbalera Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su pet njegovih fudbalera inficrani novim, SARS-CoV-2 tipom korona virusa.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Crveno-beli su u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju obavili testiranje igrača na novi virus i - rezultati su stigli.

Marko Gobeljić, NJegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz.

"Pomenuti igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan", ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

Stanje igrača srpskog šampiona se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

"Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj meri učestvovali - čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspeh i želi brz oporavak", naglašavaju u Zvezdi.

U saopštenju se ističe i da su "svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus". Tome se dodaje i da Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini.

BBB napali delije, pa bežali u Vukovaru od Srba. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA