Najnovije

Tači otkazao obraćanje javnosti o optužnici Haga!

Predsednik okupirane srpske pokrajine Hašim Tači otkazao je svoje obraćanje javnosti povodom predloga optužnice Haga protiv njega, a zbog ratnih zločina, prenosi Kosovo onlajn.

Hašim Tači (Foto: president-ksgov.net)

Tači će se obratiti sutra po prvi put posle informacije da je protiv njega Specijalno tužilaštvo u Hagu podiglo optužnicu za ratne zločine, zbog čega se vratio iz Vašingtona gde je trebalo da prisustvuje sastanku u Beloj kući sa Ričardom Grenelom i predstavnicima zvaničnog Beograda.

„Javno obraćanje predsednika (tzv.) Republike Kosovo Hašima Tačija, koje je najavljeno za danas, pomera se za sutra u 20 časova”, saopšteno je iz Tačijeve kancelarije za informisanje.

Predsednik lažne države se prethodnih dana nije oglašavao, osim što je na svom Fejsbuk nalogu postavio grb OVK i poruku da istoriju Kosova niko neće moći da prepravlja.

Posle objavljene optužnice protiv Tačija i lidera Demokratske partije Kosova Kadrija Veseljija došlo je do pravog političkog potresa u Prištini, jer se posle dugo vremena očekivao nastavak dijaloga Srbije i lažne države.

Novak Đoković poslao junačku poruku Srbima za Vidovdan! Više o tome OVDE!

 

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA